Velkommen til
Yahoo-forumet!
Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) opprettet i 2004 et forum på Yahoo. Gruppen ble brukt litt da den ble opprettet, men har ligget lenge stille. Vi ønsker nå å gi dette chatterommet "nytt liv" og dermed gjeninnføre det. Grunnen er den voksende medlemsmassen - og da spesielt fordi mange bor et stykke unna. I tillegg har vi fått forespørsel etter nettopp et slikt chatterom. Alle medlemmer som vil, får tilgang, utenforstående blir avvist.

Du inviteres via medlemssiden i Yahoo. For å kunne delta må du lage deg et brukernavn og et passord, som du bruker hver gang du logger deg inn, som er vanlig på andre forum også.

Medlemmene av Yahoo-gruppen vil motta e-post, som kjøres felles når man taler via gruppa, nyheter osv. Det er også Chat på siden, og billedarkiv der alle kan legge ut sine fotos og andre ting. Alle mail som sendes ut i gruppa, går til alle som er med når vi benytter gruppe-mailen. Dette er en lukket gruppe - kun for oss i ULFF. Vi har ikke satt opp strenge rammer – alle medlemmene kan sende inn bilder osv.

Dette fungerer som ett tillegg til nettsiden, – vi kan chatte, ha avstemninger osv. Alle kan legge inn en avstemning – og det er kalender der som alle kan bruke – for eksempel deadline på en konkurranse, jubileumsfester og annet. En betingelse for Yahoo som for alle andre medlemsfordeler, er selvsagt at medlemskapet ditt er i orden.

 

For å lette tilgangen din, har vi lenket til chatterommet direkte herfra. Stikk innom, da vel!Yahoo-forumet til ULFF ble opprettet av Maya F. (tidl. styremedlem) som et supplement til medlemmene i oktober 2004, men akkurat dette forumet har vært lite brukt de siste årene. Bli med å lage liv i chatterommet vårt! Klikk på bildet for å komme inn!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)