Motta flott vervepremie fra ULFF!
Her ser du Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) sin stolthet på vervefronten! Vi bestilte opp et lite antall av disse flotte dokumentmappene, som skal forbeholdes vervepremier. Logoen vår i forenklet form står på forsiden, med www.ulff.com som undertekst. Nå er det bare å hive seg rundt og forsøke seg på verving:-)

Innhold
I dokumentmappen er det ringmekanisme der du kan sette inn skriveprosjektene dine, gjerne i plastlommer, og det er massevis av rom til det du måtte ønske av cd'er med dine egne produksjoner, samt plass til A4 skriveblokk, notisbok og så videre! Alt en lovende forfatter kan drømme om! Den eksklusive mappen lukkes med glidelås, og er et must for deg som skriver!

Verveklar?
Hvis du vil verve et medlem i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), sender du inn informasjon, dvs. navn, e-postadresse, alder og bosted på den du verver. Det første du bør gjøre er å be det nye medlemmet ta en titt på nettsiden vår og gjøre seg kjent med våre vedtekter før vervingen. Det er en forutsetning at han eller hun føler seg hjemme i tittelen "Unge Lovende Forfattere" og at vedkommende fyller våre medlemsbetingelseriht. alder og andre kriterier. Se vedtekter og innmelding.

Levering og vervebetingelser
Når det gjelder ververe som bor sånn til at de kommer på våre medlemsmøter, vil vervepremiene så langt det er mulig bli utdelt på medlemsmøtene.

Tidligere medlemmer av ULFF kan ikke verves, da må det i så fall ha gått et år siden de sluttet, og man trenger en spesiell godkjenning fra styret. Det er vanskelig å få innpass i ULFF igjen etter at man har valgt å melde seg ut.

Vervepremien blir utlevert så fort som mulig når det nye medlemmet har betalt medlemsavgiften!
Vi blir glade for tilbakemelding. Send oss gjerne et bilde av deg med premien, så kan vi sette det på denne vervesiden:-) Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt
med oss!

Det er viktig at vi har oppdatert adresse på alle for at premiene skal komme frem. Vennligst send oppdateringer på adresser hvis det trengs! Da gjenstår bare et spørsmål; Hvem vil DU verve?

Lykke til!

PS: Har du som er medlem i ULFF enda ikke dokumentmappen eller trenger en ny, men har ingen å verve akkurat nå? Du kan få kjøpt dokumentmappen til kr. 200,- inkl. porto. Nøkkelbånd selges også for kr. 25,-. Vil du ha begge deler? Samlet pris er kr. 215,- inkl. porto. Vi har fått spørsmål om tidligere medlemmer av ULFF også kan benytte seg av disse tilbudene, ettersom enkelte av dem ser tilbake på sin egen tid i ULFF som nostalgisk og full av minner. Ta kontakt, så finner vi ut av det :-)

Les utspill fra et styremedlem!


Share


Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, vervepremie, dokumentmappe for skribenter, skribent, skrivegruppe, verving, medlem, innmelding, premie, velkomstpremie, forfattere, ungdom, skrive,
Vervepremie i ULFF, skriveklubb, Gro Jeanette Nilsen

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)