Utekveld for styret!
av Gro Jeanette Nilsen
Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) arrangerte "Utekveld" for styret, fredag 28. januar 2005. Maya, som opprinnelig bodde i Nord-Norge var for tiden i Oslo, og da gjaldt det selvsagt å gripe tak i henne når anledningen bød seg!

Utgangspunktet i seg selv var spennende nok; Vi hadde mailet frem og tilbake gjennom hele 2004, gjerne flere mail pr. dag. Men vi hadde aldri fått sjansen til å møttes. Nå fikk vi det, og det skulle bli litt av en kveld!

Vi fant tonen med en gang, det var ikke vanskelig. Man kan bli ganske godt kjent gjennom å maile også, det hadde vi for lengst funnet ut. Både styresaker og private mail har passert daglig i året som gikk. Likevel var det jo veldig spennende å møtes da!

Etter en stund ble undertegnede likevel sittende å kikke på et par som satt ved nabobordet. Det var da noe kjent ved den damen! Jeg var ganske sikker i min sak, da jeg forsiktig spurte;
- Unnskyld, jobber ikke du som skuespiller i Hotel Cæsar?

Jeg fikk bekreftet at dette var riktig. Resten av kvelden ble vi sittende å skravle, med henne som vi vanligvis ser på TV hver dag som "Marianne Halvorsen"! Hun ble veldig interessert i ULFF, og ville gjerne høre om gruppen. Undertegnede tenkte kanskje "Marianne" syntes det var plagsomt å bli gjenkjent sånn på en frikveld, men nei da! Hun var kjempelett å prate med, og temaene gikk i alt fra skriving og skuespilleryrke, til private ting.

Toppen på det hele var at hun gjerne kunne tenke seg å komme på besøk på et av våre møter i ULFF! Den dama var så spennende å snakke med, at dette gleder vi oss stort til!

Man kan ikke alltid skryte av at man har hatt "En fantastisk inspirerende pubtur", men det hadde vi faktisk! Dette var en utrolig flott kveld på alle områder, et stort pluss i boka:-)


Her ser du kveldens blinkskudd;


Maya og Gro Jeanette
Gro Jeanette og Marit,
alias "Marianne Halvorsen"
fra "Hotel Cæsar".

 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)