UngdomsvervVår ordning med "ungdomskontakt" i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) fungerer som et tillitsverv i ungdomsgruppa. Ordningen er ment å gå på omgang blant de som tilhører ungdomsgruppen, dvs. medlemmer under 18 år. Når vedkommende som sitter i ungdomsvervet fyller 18, er vedkommende etter våre regler ikke lenger aktuell som utøver av vervet. Vi vil gjerne at en av de andre ungdommene overtar, dette er en flott utfordring som det kan være spennende å prøve!

For å komme i betraktning til tillitsvervet, må du ha fylt 15 år. Videre er det en fordel (men ikke direkte betingelse) at du bor sånn til at du kan komme på noen av våre medlemsmøter i Oslo. Det er altså mulig å melde sin interesse uansett bosted.

Det å sitte som ungdomskontakt er helt på frivillig basis, og vi må i samråd med ungdommene velge den personen som vi tror passer best. Videre vil vi helst at vedkommende kjenner litt til ULFF og ha vært medlem hos oss en liten stund, slik at man vet litt om hva det handler om. Kanskje dette kunne være noe for nettopp deg? Hvis du er usikker, så spør oss!

De som har sittet i vervet som ungdomskontakt t.o.m. 2009, er disse;
Ingrid E. Norén(Oslo) 2004
Hege Danielsen (Oslo) 2005-2007
John I. Seljehaug (Molde) 2007
Thea K. Nilsen (Drammen/Oslo) 2008
Aina Klippenberg (Bjerkreim) 2009

Det er vanligvis i januar vi har behov for å bytte ut vervene. Hvis du ved valgtider skulle ønske å prøve deg som kandidat til vervet og tror du kan være den rette for tillitsvervet, gleder vi oss til å høre fra deg!

 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)