Vårt aller første ungdomstreff
i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)
av Gro Jeanette NilsenFor å slå et slag for kontakten med ULFF's ungdomsmedlemmer, inviterte vi til "ungdomstreff" onsdag den 02. juni 2004, en dag vi hadde ventet på lenge! Stedet var Kampen i Oslo.

Mange av de unge ville tydeligvis benytte anledningen til å bli litt bedre kjent med andre i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ; det å endelig møte de man chatter og mailer med, "live" var jo noe helt spesielt! Mange av oss kjente hverandre kun gjennom epost og msn, så dette var kjempespennende! Det å treffe andre som har samme interesse som en selv har mye å si!

Treffet var denne første gangen kun for medlemmer av ungdomsgruppen samt styret, rett og slett fordi ungdomsmedlemmene vanligvis ikke deltar på de ordinære medlemsmøtene. Det var fint å kunne gi dem en mulighet til å møtes. For anledningen ble det servert hjemmelaget pizza, og brus. Det var kun et ungdomsmedlem og et styremedlem som måtte melde avbud.

Ungdommene som deltok var mellom 14 og 16 år gamle. De hadde fått beskjed om at de kunne ta med egenproduserte tekster de ville lese opp. De færreste hadde tatt med seg dette, men var mer opptatt av å bli kjent i første omgang selv om skrivingen likevel stod i sentrum. May-Britt og undertegnede viste frem noen av våre tekster, og det ble tatt noen bilder.

Litt utpå kvelden var det likevel en av ungdommene som våget å vise oss noen egenproduserte dikt, og det var noe til dikt!! Det var en slik stemning og tone i dem at de slo oss nesten helt ut! Julia med sine 14 år er tydeligvis svært lovende og har talent som mange bare kan drømme om... Vi ser henne for oss om et par år, enten på en scene med egenproduserte dikt, eller kanskje med egen bok.... Det er utrolig hvilke flotte tekster disse unge har kommet med; noen vinner novellekonkurranser, andre har slike tekster som en bare kan drømme om....

Konklusjonen på ungdomsmøtet i ULFF var nok at det var fint å endelig få anledning til å møtes. Vi har også fått noen innspill i etterkant fra noen av de unge om at de kanskje kunne tenke seg å møtes alene en gang også, uten styret. Vi i ledelsen er jo tross alt dobbelt så gamle som dem... Styret har diskutert saken og mener at dette hadde sikkert vært en god ide'. Imidlertid bør vel vi i ledelsen få ha en finger med i spillet i forbindelse med planleggingen hvis ungdomstreff skal være i forbindlese med ULFF. Kontakt oss gjerne hvis du som er i ungdomsgruppa har ide'er som du vil snakke med oss om!


Bilder fra ungdomstreffet 02. juni 2004. Tilstede: Ingrid VS, Ida, Camilla, Ingrid E, Julia, May-Britt og Gro Jeanette.

 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)