Ungdomstreff i ULFF
av Gro Jeanette NilsenEt nytt ungdomstreff i ULFF sto for tur. Novemberkvelden lå mørk uten et eneste snøkorn utenfor vinduet. Ettersom alle fra styret bortsett fra undertegnede hadde meldt forfall pga. sykdom og lignende, var det ekstra hyggelig at alle de aktive ungdommene iUnge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) var fulltallige denne kvelden!

Den fantastiske ungdomsgjengen besto av Hege, Ingrid Elisabeth og Thea Kristine, pluss undertegnede som ikke er like ung, men like blid for anledningen:-) Ungdommenes foreldrekontakt Rigmor var også innom.

Novellekonkurransen, skolestiler og ULFF-møter inkludert juleavslutningen var de tematiske innslagene.
På forhånd ble det dessuten oppfordret til å bringe med en egenprodusert tekst. Alle hadde tatt utfordringen, noe som var veldig spennende! Her ble det lest opp alt fra noveller til kåserier som hadde vært skolestil på skolen. Det kunne også vises til beundringsverdige karakterer fra skolen på disse flotte verkene! Dikt ble også lest opp.

En av ungdommene hadde fått oppgaven fra sin mor å medbringe et brev til oss i styret, som var svært så hyggelig! Positive tilbakemeldinger er som kjent gull verd, og ble tatt imot med glede. Sammen med denne tilbakemeldingen kom også et dikt som vedkommende ungdom hadde skrevet som tiåring. Det er utrolig hyggelig med slike tilbakemeldinger, sånt varmer! Da er med ett de mørke, snøtomme gatene liksom ikke fullt så dystre og kalde lenger:-)


 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)