Ungdomstreff i ULFF
med bytte av ungdomskontakt!

av Gro Jeanette NilsenTorsdag 06. januar 2005 var det sesongstart for ULFF's ungdomsgruppe. På programmet sto blant annet valg av ny ungdomskontakt.

Tilstede var Hege, Ingrid Elisabeth, Julia, Hilde og Gro Jeanette. Fordi Hege var ny i gruppen var også moren hennes innom og hilste på, og tok en kaffekopp med oss! Hilde vikarierte som "stand-in" i styret denne dagen.

Det ble fort klart at det ville bli et enkelt valg. Super-ivrige Hege var på ULFF-treff for første gang, men hadde brukt tiden godt og blitt kjent med noen av oss via msn og mail. Hun kunne godt tenke seg å prøve seg som ungdomskontakt. Ingrid Elisabeth som har sittet i den "stolen" en stund, syntes det var greit at ting gikk litt på omgang. Julia hadde sagt at hun eventuelt kunne stille til valg, men var fornøyd med at Hege tok jobben. Vi må også legge til at vi har satt veldig pris på Ingrid Elisabeths innsats som ungdomskontakt i 2004! Endringene avg. ungdomskontakt vil man etterhvert kunne se på medlemslisten som er til oppdatering for øyeblikket.

Vi avrundet deretter vårt tema
om "Yndlingsforfattere". Det ble lest opp bidrag til dette, og litt diktopplesing ble det også. Det førte oss til litt snakk om diktskriving.

Å skifte ukedag i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) for ungdomsgruppen kom opp som tema, og et forslag om å eventuelt slå sammen gruppene dukket også opp. Fordi vi nå fikk møte Hege og moren hennes, men også fordi Hilde "vikarierte" som styremedlem, var det flere som ikke hadde truffet hverandre tidligere, og sånt er alltid spennende!

Husets hersker; perseren Fiona lot ikke sjansen gå fra seg når det gjelder å "flørte" med de som var tilstede! Diskusjonen vi hadde om diktskriving må dessuten ha virket inspirerende, for samme kveld sendte en av ungdommene inn et nytt dikt til nettområdet sitt på nettsiden!


Noen av bildene;


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)