Ungdom som skriver
På denne undersiden for ungdomsdelen i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har vi samlet informasjon for deg som er med i Ungdoms-ULFF, men også for skrivende ungdom som kanskje ønsker medlemskap.

Er du interessert i skriving og kultur, og kanskje ønsker kontakt med andre med samme interesser, er dette stedet for deg! Kanskje skriver du noveller eller dikt? Også artikler og bokmanus er representert blant våre medlemmer, og flere har egne blogger eller hjemmesider i tillegg. Spesielt bloggere er det mange av der ute, har vi erfart.

Noen av våre medlemmer i ULFF har sagt at de i skoletiden var den eneste i vennegjengen som likte å skrive stiloppgaver, og at når de fant oss i ULFF følte de endelig at de var kommet på rett hylle. Noen sitter hjemme og skriver fortellinger og historier fra de er ganske unge, og kjenner ingen som deler deres skrivelyst. Kjenner du deg igjen? Hvis du har egen blogg eller hjemmeside, lenker vi gjerne til denne fra ditt nettområde når du er medlem hos oss! Betingelsen er at den handler om skriving, da vi gjerne vil at det kal være så relevant som mulig. Kanskje har du allerede utgitt bok? Vi har avtale med det lokale biblioteket om at de tar inn bøker skrevet av ULFF's medlemmer, og har egen hylle bare for oss!

Vi håper overskriftene under vil hjelpe deg til å få klarhet i noen av de tingene ULFF står for, og hjelpe og gi inspirasjon til skriving, innsending av egne tekster og andre litterære aktiviteter, som for eksempel våre forum på Facebook og andre sosiale medier. Klikk på ønsket pil for å komme til de ulike informasjonstekstene! Det gjøres oppmerksom på at for å få med deg nyheter, konkurranser og lignende, anbefales du også besøke forsiden. Vi tar gjerne i mot flere skriveglade sjeler! Foreningen har eksistert i tolv år, og flere har startet som ungdommer og fortsatt som voksne medlemmer!

Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, Ungdom, skribent, noveller, dikt, skribenttreff, skrivegruppe, manus, skrivetips, skribentliv,
Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, Ungdom, skribent, noveller, dikt, skribenttreff, skrivegruppe, manus, skrivetips, skribentliv
Ungdomsverv - hva er det?
Ting du kan gjøre
Informasjonsside om ungdomsmedlemsskap i ULFF
Å lage presentasjon av seg selv
ULFF's forum på sosiale medier
Fjernmedlemmer 
Ungdomsteff
Publisering av skrivefeil?
Mine oppdateringer
Lage publiseringssliste? 
Innsending til andre nettsteder
Kan jeg verve en venn?
Holde skriving ved like!
Hva koster medlemskapet?
Kontakt med ungdomsgruppa
Ta i bruk skolestilene!
Skribentbibliotek
Hva skjer når jeg fyller 18 år?
Tanker fra et ungdomsmedlem
 


Til medlemslisten

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)