Treårsfesten!
av Linn W.Lørdag den 16 oktober 2004 var det tre års jubileum for Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), og det ble feiret med deilig middag på Shalimar. Det er en pakistansk restaurant som ligger mellom Carl Berner og Sinsen, hvor maten smaker orgasmisk!
De som var med var Julia, Ingrid Elisabeth, Thea Kristine, Gro Jeanette og Linn.

Vi hadde en fin kveld, hvor vi snakket om hekseri og mye annet. Julia med sin trolske sjarm, Ingrid Elisabeth med sin sensuelle sjarm, Thea Kristine med sin skøyeraktige sjarm, Gro Jeanette med sin sjarmerende latter, og til slutt Linn med sin eksotiske heksesjarm. Så dere kan tenke dere hvordan den kvelden artet seg! He he!

Senere på kvelden endte vi på puben over gata med de voksne, hvor undertegnede tok seg en svingom på dansegulvet etter live musikk, hvor hun også ga skøyeraktig blunk til gitaristen og sangeren. Hvor han bare gliste hele tiden mens han spilte. Gro Jeanette ristet på hodet mens hun tenkte; den dama der er ikke god, men for en herlig jente hun er for det! Jeg ler godt, og svarer med at man må jo ha det gøy selv om man er gift, blunker ertende til de andre, hehe!

Så for å si de rett ut; rock 'n' roll og flørting etter en herlig middag er en bra oppskrift...

- Av Linn W.Pga. problemer hos fotofirmaet ble det dessverre
ikke noe av kveldens bilder.... (red. anm.)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)