Feiring av ULFF's ti års jubileum!

av Gro Jeanette Nilsen
Å runde ti år er spesielt. Fantastisk, og en god grunn til å feire. Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) fylte rundt tall15. oktober 2011. Det hadde lenge vært i tankene å invitere med en ekstern forfatter på vårt store jubileum, og det var gøy at Sarita Skagnes takket ja!

Både forfattertreff, tiårsjubileum og kontakt med andre skribenter. I tillegg var det et år siden boken til ULFF "Desember" kom ut. Det skulle ikke mangle grunner til en feiring! Det er naturlig å se seg litt tilbake. Vi har vært gjennom mye spennende gjennom årene, fra oppstart som vennegjeng, ungdomsgruppe, bokutgivelse og forfatterkvelder. For å nevne noe.

Tiårsmarkeringen ble virkelig en flott kveld. Den startet med Champagne-bobler, og fortsatte med pakistansk / indisk mat på Shalimar Tandoori på Carl Berner. Sarita har besøkt oss i ULFF en gang tidligere også, den gangen i 2008. Det var hyggelig å kunne invitere henne med oss igjen på vår store dag.

Sarita kom langveisfra, det gjorde også Trond som tok turen helt fra Stavanger. Vi som bodde i hovedstaden hadde litt lettere vei! Her var flere som ikke hadde truffet hverandre tidligere, her ble det virkelig liv i leiren! Sarita fikk solgt noen eksemplarer av boken sin, som hadde kommet i pocketutgave og i tillegg også var utgitt på finsk siden sist! Det ble diskutert bøker og skriving, delt ut noen eksemplarer av ULFF’s dokumentmapper og nøkkelsnorer. Jeg tror faktisk aldri vi har ledd så mye på ULFF sine samlinger som denne kvelden.

Jeg må jo si det er moro å åpne mail i ettertid som sier ”En av de beste utekveldene på lenge”, og at Maya har lest ut boka hun kjøpte av Sarita allerede. Alle tilbakemeldingene som har kommet tyder på at kvelden var vellykket. Jeg hadde nok i det lengste håpet at det ville komme enda flere på vår store dag, men vi som tok turen koste oss stort! Etter Shalimar var vi innom et par utesteder i sentrum. Undertegnede satte seg i taxi litt over klokken to om natten, og var hjemme halv tre.

Takk for en fantastisk kveld med mye moro, flotte personligheter og der latteren satt løst. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge, virkelig inspirerende og et tiårsjubileum verdig:-)

Jubileumet vårt ble i forkant også nevnt her;
ULFF feirer 10 års jubileum! Din lokalavis, 28.09.11.

Lyst til å skrive i gjestebok i anledning 10 års jubileet tll ULFF?

   
Skål for ti år med ULFF - og forfattergjesten!
Nydelig mat i godt selskap på Shalimar.
Forfatter Sarita Skagnes
Sarita og Gro Jeanette i ivrig diskusjon.

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)