Inspirasjonskveld på Presseklubben!
av
Gro Jeanette NilsenTre eventyrsøkende skribenter fra Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) på nye oppdrag, en solfyllt torsdag i april 2006. Marit Irene, Hilde og meg selv. En spennende invitasjon dukket opp. Spørsmål om styremedlemmene våre ville komme og høre forfatterforedrag på Presseklubben? Selvfølgelig ville vi det!

Ut på sightseeing i Oslos vårlige gater; en kartleser, en sjåfør og en spesielt interessert. På jakt etter ny inspirasjon, nye opplevelser. Påfyll av informasjon og erfaring trengs for styremedlemmer som leder gruppen!

Kommer til ukjent lokale, her har vi ikke vært før. Flott og stilfullt sted, vi føler oss velkomne og spesielt utvalgte som fikk invitasjon på mail. Forfatter Martina Haag, som ble kåret til årets krøniker i Sverige i 2003, er nå aktuell i Norge med romanen "Fantastisk og elsket av alle ( og på jobben går det også bra )" Boken skal også filmatiseres.

Forfatteren forteller oss om sitt liv og om å skrive. Etterpå er det utdeling av gratis bøker, signert spesielt til deg selv!

Vi i ULFF fikk også snakket med forfatteren og tatt bilde sammen med henne. Godkjenning av å legge bildet på nettsiden fikk vi også.

Vår ekskursjon er ferdig, men hjem vil vi ikke. Turen går til yndlingsrestauranten Shalimar i hovedstaden, der det blir pakistansk mat og påfølgende pakistansk te.

Vi gleder oss over nyvunnen inspirasjon, og en fantastisk dag.

Tilleggskommentar;
Etter endt lesing kan vi fastslå at boka er fantastisk og elsket av alle styremedlemmene i ULFF.
Red. anm.

 

Gro Jeanette, Martina
og Marit Irene.
(Foto: H. Grønlund)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)