Styremøte med novellekåring!
av Gro Jeanette Nilsen
Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) åpnet dørene igjen for sesongen 2006 med et styremøte, som ble avholdt 10. januar. Dette var dessuten første møtet etter at gruppen skiftet adresse. Til stede var Marit Irene, Hilde og Gro Jeanette.

Møtets tema var kåringen av vinneren av ungdommenes novellekonkurranse som vi arrangerte rett før jul. Vi fikk inn utrolig mye flott, så det å finne vinneren var ikke noen enkel sak! Vi vil oppgi de tre beste novellene på nett nå snart, men de det gjelder må rekke å få beskjed først!

Vi er enige om at det ble en verdig vinner, og vi gleder oss til å stifte nærmere bekjentskap med vedkommende! Snart får den det gjelder sitt nettområde her hos oss, og vinnernovellen kommer på nett. I tillegg vil novellen komme med i jule-antologien vi lager.

Ellers av begivenheter siden sist, kan også fortelles at en av styrets medlemmer har fått noen dikt publisert i en bokutgivelse, noe som er litt morsomt for en slik gruppe.

Det ble alt i alt en effektiv og spennende kveld, da ingen av oss i styret på forhånd hadde nevnt for hverandre noe om hva vi syntes om novellene i konkurransen. Her kunne alt skje, og vi er godt fornøyde med resultatet. Vi håper og tror at vinneren er det samme!


"Denne her er flott, hør bare her..."
(Foto: H. Grønlund)
"Denne er også god, så dette blir vanskelig..."
(Foto: H. Grønlund)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)