Referat fra
Styremøte 06.11.07
av Maya FagerliDenne gangen var det en rekke saker som skulle tas opp på møtet, men først tok vi oss tid til litt uformell pizza som Gro Jeanette tryllet
fram. Hege kunne dessverre ikke komme, men var tilgjengelig på telefon om vi skulle trenge det. Vi pratet litt løst om sakene før møtet startet.

Noen av sakene var spesielt vanskelige denne gangen, og vi håper både gamle og nye medlemmer forstår hvorfor vi måtte velge å forandre på deler av reglementet.

Fra 1. januar 2008 må alle under 18 år ha underskrift fra pårørende for å bli medlem. Les mer om dette under vedtekter. Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ønsker også en eller to vararepresentanter til styret. Det må ikke nødvendigvis være noen som bor i Oslo eller omegn, men det vil være en fordel.
ULFF ønsker nå også støttemedlemmer velkomne. Støttemedlemmer kan velge å være anonyme for andre enn styret. De som verver et støttemedlem vil motta samme vervepremie som de som verver medlemmer. Vi kom fram til at et bidrag på for eksempel kr. 150,- for støttemedlemskap, vil dekke utgiftene som å sende ut dokumentmappe til den som verver, pluss at det kommer litt penger i kassa som skal dekke alt fra teposer til porto ved premieutsendelser etc. (juleavslutning og jubileum dekkes av hvert enkelt medlem som tidligere.) Støttemedlemmer som ikke blir vervet, velger selv hva de vil bidra med økonomisk.

Flaxlodd er godkjent som vervepremie nummer to inntil vi eventuelt får en avtale med noen som ønsker å sponse premier eller gi rabatt. Å få til en avtale krever en del innsats, og for tiden har ikke ULFF kapasitet til å drive den type lobbyvirksomhet, men forslag mottas med takk.

Det er mange som venter på nyheter ang. utgivelse av antologien "Desember", men det er mye arbeid å lage en bok, og masse detaljer som må stemme, det er derfor det tar sånn tid. Hvis de som har sendt inn bidrag, har noen spørsmål, kan de ta kontakt via mail.

Førjulsfeiringen skal finne sted i desember på en restaurant sentralt i Oslo sentrum der det serveres tradisjonell norsk julemat. Det er ingen forpliktende påmelding, men vi må bestille bord og derfor er det greit å gi beskjed om man vil delta, så kan vi heller avbestille antall plasser om noen melder avbud. Det er heller ikke forpliktende å spise julemat, hvis noen heller har lyst på for eksempel en biff eller en salat!
Vi fikk dessverre ikke tid til å lage en aktivitetsplan for 2008. Timene gikk og vi snakket kanskje for lenge om årets julebord… Men forslag og innspill til aktiviteter fra medlemmene ønskes velkommen.

Det kommer snart en ny skrivekonkurranse, men dette vil alle få nærmere informasjon om gjennom mail og på ULFF`s hjemmeside.

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)