Støtter du kreativitet?
Resursene ligger på det litterære plan.
Små og store foreninger har ofte en eller annen form for sponsing. Enten selger de lodd, har kakelotteri, eller de samler inn lopper til loppemarked, nettopp til inntekt for foreningen. Ikke sjelden går de fra dør til dør også.

Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) er en forening i utvikling, men hvor ressursene for det meste ligger på det litterære plan. Foreningen har dårlig med ressurser når det gjelder økonomi og praktiske løsninger, derfor hadde vi satt stor pris på støtte eller sponsormidler.

-

Bidrag til skribentbiblioteket?
Vi har forsøkt å bygge opp et lite bibliotek av skribentlitteratur, dvs. bøker innenfor skribentvirksomhet som kan lånes av medlemmene. Bidrag (og også forslag!) tas imot med stor takk! Vi tar gjerne imot bøker innenfor temaet skriving. Kanskje du har noen slike bøker som du ikke bruker lenger, som du likevel hadde tenkt å pensjonere? Dersom et medlemskap ikke er noe for deg, men du likevel ønsker å støtte opp om eller hjelpe oss, blir vi svært glade for det; uansett hva slags form for støtte. Det kan være alt fra kontorrekvisita og datahjelp, eller teposer til medlemsmøtene..:-)

Lenking?

Vi vil benytte anledningen til å takke for at du tar deg tid til å titte på nettsiden innimellom! Den utvikles stadig, så følg gjerne med!

Har du en nettside, en blogg eller sosiale medier? Legg gjerne ut en lenke til vår forening! Enten en vanlig lenke, eller du kan kopiere logoen vår og lenke fra denne (kopiering av logo er helt greit hvis du benytter den til dette formålet). Vi gjør oppmerksom på at vi byttet logo for noen år siden, så har du lagt inn den gamle kan du jo bytte den ut? Fortell oss gjerne om lenkingen etterpå! Dersom du ikke har satt en hilsen i gjesteboken eller sendt inn bidrag til vår limerickside, må du gjerne gjøre det! Dette er også en måte å vise interesse og støtte på.

Være ekstern gjest hos Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF?)
For deg som er etablert forfatter, skuespiller eller artist, hadde det vært spennende om du ville være ekstern gjest hos oss på et av våre medlemsmøter i Oslo. Vi har dessverre ikke mulighet til å betale så mye for dette på grunn av stram økonomi i foreningen, men en liten hilsen som takk for besøket vil du selvsagt få, i tillegg til omtale på vår nettside, blogg og sosiale medier. Vårt kriterium er at du er en person som arbeider med tekst, og gjerne skriver selv. Vi har hatt besøk av både forfattere, skuespillere og en artist tidligere. Send oss gjerne en mail om hvem du er og hvorfor du vil besøke oss, så får vi se! Vi har tidligere fått en del respons på akkurat dette!

Kontormateriell og rabattordninger.
Det er mest konkret sponsing vi i ULFF trenger; som for eksempel kontormateriell, eller fordeler som rabattordninger. Dersom du kjenner noen som jobber i databutikk eller bokhandel, hadde det vært veldig hyggelig med en rabattordning. Eller gjerne også rabattordninger på kafeer eller restauranter. Det er spesielt interessant med ordninger innenfor Oslo, da foreningen har sin hovedbase her. Det går med mye kontorrekvisita som utprintpapir, mapper og andre ting. For noen år siden fikk vi i ULFF gratis billetter til Rikshospitalets Revy; litterære arrangement er også ting som er kjempemorsomt. Om det er et engangs bidrag eller noe du ønsker å gjøre om igjen, er helt opp til deg. Vi kan gjerne legge et ”takk for hjelpen” ut på nettsiden vår, men det er opp til deg om du vil ha navnet ditt der. Send gjerne lenken vår til noen du tror kunne vært interessante for oss, eller tips oss om dem.

Tusen takk for hjelpen!
Vi vil til slutt gjerne få takket de som til nå har vært våre "gode hjelpere"; dere som har trådt til i tider med nettproblemer eller andre ganger når pc-en har oppført seg dårlig. Dere har vært svært høyt verdsatt! Vi vil også gjerne få takke radiokanalen P4 for det de har gjort for oss, når det gjelder både intervju på radioen, men også da de i begynnelsen av januar 2005 sponset våre ungdomsmedlemmer og styret med P4-krus! Vi har mange å takke, fikk blant annet sponset håndmalte røkelsesflasker til premier fra en kunstner for noen år siden, noe vi satte utrolig stor pris på! Flere aviser har skrevet om oss, noe som selvsagt er av stor verdi for oss som forening!

ULFF har også mange flere prosjektkontakter, blant annet nettsteder vi har gjensidig lenking og i noen tilfeller litt mer omfattende samarbeid med. En gang fikk vi faktisk et helt skrivekurs! Selv om det riktignok er noen år gammelt og ikke fins på internett, var det rett og slett et komplett sett med beskrivelser av fremgangsmåter, som tar for seg sjanger for sjanger innen skrivekunsten. Kurset ble gitt oss av en av våre prosjektkontakter, Asle Ommundsen i Fortellinger.net. Dette var en veldig hyggelig overraskelse som blir satt utrolig stor pris på!

Vi har også flere sider på sosiale medier, flere av dem er åpen for alle. Man kan altså støtte opp om oss moralsk, uten selv å være medlem i ULFF.@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)