Stein Erik Watterud

Velkommen til min profil!

Mitt navn er Stein Erik Watterud aka ”Lucas Engam”. Skriving har alltid vært en stor hjelp for meg. I mange år stengte jeg meg inne i meg selv, følte meg som en taper. Det eneste som reddet meg var litteratur, det å kunne få ut alle sine følelser har hjulpet meg veldig.

Jeg er styremedlem i ULFF sitt styre. Mine oppgaver er varierende, jeg fant ULFF sin hjemmeside i 2011. Etter det har jeg møtt mennesker som virkelig satte den litterære drømmen å møte kreative folk.

Av erfaring har jeg noen skrivekurs, blant annet med Jan Kjærstad og Henrik H Langeland som jeg kan anbefale alle å gå på.
Min største drøm er å utgi min egen bok. Drømmeforlag er Oktober, siden jeg forguder mange av forfatterne som er der.
På fritiden skriver jeg, mitt mål er å skrive fire dikt hver dag, noe som går litt i rykk og napp.

Jeg har også en blogg som også tar mye av tiden min, og
du kan også finne meg på Twitter.

ULFF har et fantastisk miljø hvor vi fokuserer på unge lovende forfattere som ønsker inspirasjon eller brenner for litteratur. Målet vårt er å kunne danne et nettverk av kreativitet som bygger vår fremtid i litteratur.

For det er den nye generasjonen vi må satse på å bygge videre på. Dette er en av grunnene jeg elsker å skrive, nettopp for at alle ord du planter ned på arket/tastaturet vil det være der sånn at folk kan studere det senere. Når jeg får tid står jeg på scenen i Tønsberg og leser dikt som er skrevet av meg. Dette er fordi jeg elsker å meddele mine dikt og tekster. Etter hvert er målet og kunne stå på scenen i Litteraturhuset.

Jeg elsker å studere litteratur, leser om det så ofte jeg har mulighet. Noe som kommer alltid til nytte når man skriver.
Fortiden jobber jeg med en diktsamling som handler nettopp om det jeg nevnte tidligere LIVET. Det vil komme mer informasjon om dette senere, når boken er ferdig eller ugitt.

Mitt kunstnernavn er Lucas Engam, Lucas er fordi at jeg elsker det navnet. Engam har en helt annen historie. Hvis du staver navnet baklengs vil du se at det blir Magne. Som er en person jeg er enormt glad i.

Til slutt ønsker jeg å nevne mine favorittforfattere, dette forandrer seg hele tiden, men for tiden er det:
Karl Ove Knausgård, Karin Fossum, Unni Lindell, John Irving, Knut Faldbakken, Kristine Calvert, Guttorm Nilsen.


Mvh. Stein Erik Watterud.

(Sist oppdatert 29.03.13.)

Tekster

Utgivelser og publiseringer@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)