Sommeravslutningen
14.06.2005
skrevet av Marit
Møtet besto av: Hege, Thea Kristine, Hilde, Gro Jeanette, ungdommenes foreldrekontakt Rigmor, Marit samt Hege's mor som også var innom.

Det var tre av medlemmene som fikk utdelt det nye poengsystemkortet som vi håper vil bli brukt flittig i tiden fremover.

Tanken for kvelden var å sitte utendørs med god mat og drikke, men værgudene var ikke på vår side denne kvelden, så vi måtte pent dekke koldtbordet inne. Alle hadde bidratt med sitt og vi koste oss med reker, salat, ost, kjeks, laks, ørret, eggerøre, pizza og egen drikke.

Praten gikk om løst og fast, begivenheter fra siste ukers hverdagsliv og eksamener til høstens planer og ideer for ULFF Vi tok også en liten titt på det flotte fotoalbumet som Gro Jeanette har laget med bilder og tekst fra ULFF sine mange møter. Et album hun virkelig kan være stolt over.

Rigmor tok kveldens gruppebilde utendørs mens værgudene tok en liten kunstpause.

Jeg vil benytte anledningen til å takke Gro Jeanette for den innsatsen og iver hun legger i ULFF, noe vi alle nyter godt av i form av nyttig informasjon, skrive-aktiviteter og hyggelige møtekvelder.

Videre ønsker jeg alle som en, en riktig GOD SOMMER!!!

- M. Jensen


Når været ikke vil, må vi benke oss inne igjen...
(Foto: G. Nilsen)
Thea Kristine og Hege er kveldens representanter fra ungdomsgruppa.
(Foto: G. Nilsen)
Tre av oss som var tilstede.. Kveldens gruppebilde!
(Foto: R. Nilsen)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)