Inspirerende skrivekurs med
Ivo de Figueiredo: Skriv et liv!

Referert av Gro Jeanette Nilsen

Jeg har ventet en stund på skrivekurset Skriv et liv, syntes det var så lenge siden jeg meldte meg på, betalte kurset og printet ut kursbekreftelsen.
Men i kveld var det endelig kurs med Ivo de Figueiredo på Aschehoug forlag. I tillegg snakket forlagets redaktører om veien til ferdig bok.
Veldig spennende med et skrivekurs innenfor det temaet. Jeg var spent på hvor mange kursdeltakere vi var, og salen var full, den! Nå snakket jo ikke jeg med alle akkurat, så jeg har ikke fullstendig oversikt, men jeg så ingen jeg kjente. Når det gjelder medlemmer i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), så var det lagt ut informasjon på vår Facebook-gruppe, men for mange i skribentforeningen hos oss var kanskje dette temaet litt for spesielt, jeg ser det, altså.

Vi hadde fått vite at vi det ville bli servering av vin og snacks. Utrolig hyggelig, på en helt vanlig tirsdag!
Det var ganske så stramt program og mange deltakere, så kurslederne fikk dessverre ikke gått inn på deltakernes manus, slik jeg hadde håpet, og nyprintet manus som jeg hadde. Men sånn er det, ikke alt er gjennomførbart. Imidlertid kom det mange gode råd som jeg vil ta med meg videre og tenke nøye gjennom!
Jeg våget faktisk å ta ordet og stille spørsmål et par tre ganger, og det er egentlig ikke likt meg, så der tror jeg nok at jeg har kommet meg et hakk videre. Ting går seg til, litt etter litt. Eller så var jo temaet inspirerende og engasjerende nok, så det greide å overvinne frykten?


@Unge Lovende Forfatt
eres Forening (ULFF)