Skrivekonkurranse i ULFF
- Juleskrivekonkurransen
i ULFF julen 2015!
Ja, nå er det bare å kvesse tastatur-klørne, for her kommer årets juleskrivekonkurranse! Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har arrangert juleskrivekonkurranse hvert år siden 2003! Blir du med?


Oppgaven:

Tenk deg at du står utenfor stuevinduet der du bodde som barn, og ser inn på din barndoms jul. Hva ser du? (Farger, julepynt, middag, klær, hårfrisyrer, kjæledyr, personer som er tilstede, møbler…)

Det behøver ikke være julaften, det kan også være advent, lille julaften, nyttår eller liknende.
Forsøk å konkretisere det hele ved å nevne ca. årstall!

En del av oppgaven er dessuten å finne en god original og beskrivende tittel.

Sjanger:
Valgfritt.

Språk:
Norsk

Antall sider:
1-3.

Premie:
Premie et års medlemskap i ULFF, for år 2016, pluss heder og ære! Vinnerbidraget vil selvsagt også bli publisert både på nettsiden og i ULFF’s sosiale medier, og på ULFF-blogger.

Frist:
Innsending innen tirsdag 12. januar 2016, på mail. Fristen vill ikke bli forlenget. Besøk Kontaktinformasjon for å sende inn.


Hvem kan delta?
Oppgaven er åpen for medlemmer i Unge Lovende Forfatteres forening (ULFF), men også for personer som ikke er medlem enda, men som er i målgruppen iht. skriveinteresse og alder (se vedtekter), og som ønsker seg et medlemskap i ULFF. Du må ha fylt 13 år, og vi har en øvre medlemsgrense på 45, hvilket betyr at du må være litt yngre enn det. Iflølge våre regler kan ikke styremedlemmer delta og premieres (det er de som skal kåre vinneren), men de er hjertelig velkommen til å levere bidrag likevel, om ikke annet så for å bli publisert på nettsiden og klatre på listen vår over publiserte tekster.

Maksgrense:
Noen år har vi fått inn mange bidrag, også flere fra samme person. I år sier vi derfor maks. to bidrag per person. Personer som sender inn flere bidrag beregnet på konkurransen vil derfor ikke komme med, så husk å velge de bidragene du synes er best før du sender inn! Du kan altså velge om du sender inn et eller to bidrag.

Vil du delta?
Hva er ditt mål? Å bli en av de tre beste? Bli kåret til konkurransevinner? Eller rett å slett å kunne si at du har deltatt?
Et godt råd er at man venter en dag eller to med å sende inn, dersom man har tid til det før fristen går ut. Dette for å se på teksten en gang til, når den har fått ligge i ro litt og du kan se på den som med nye øyne.

Hilsen fra oss i ULFF.

Lykke til!

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)

 

Skrivekonkurranse, juleskrivekonkurranse, konkurranse, novelle, essay, dikt, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, ungdom, skriving, skribentforening, skrivegruppe, skrivenettverk, jul, romjul