Revy på
Rikshospitalet
av Gro Jeanette Nilsen
Mandag 17. mars 2003 var tre representanter fra Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) på revy - på Rikshospitalet!

Ingen av oss visste at det fantes noen revy der, før undertegnede skrev en tekst om sykehuset (som jeg selv og skrivegruppa syntes var litt morsom) og stakk innom sykehusets webside for moroskyld, for å se om det kanskje fantes noe sted teksten kunne sendes til.

Det ble da morsomt å sende teksten inn som et forslag til revyen! Dessverre var det litt i seneste laget, for revyen var allerede ferdiglaget... Men; teksten ble godt mottatt, og som takk, fikk jeg fire gratisbilletter til sykehusets prøveforestilling! (Ikke dårlig belønning det?!) Det var klart at det var skrivegruppa som skulle på tur!

May-Britt, Judith og jeg selv samt en venninne til tok den lenge planlagte turen ut til Rikshospitalet denne aktuelle kvelden, og det var en rar men hyggelig følelse å komme til sykehuset uten ambulanse eller intense smerter!

Revyen som het "Inni er vi rike", var skikkelig gjennomført og profft satt opp. Revyen var underholdende hele veien, med mange gode innslag av galgenhumor om helse og sykehuset. Vi storkoste oss alle sammen, og var kjempefornøyde!

Ekstra morsomt var det selvsagt at legen min spilte i revyen! Morsomt å se han i en annen "setting" enn alvor og diagnoser!

 
 
Skrevet av Gro Jeanette Nilsen,
(
med innslag fra de andre som var med.)


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)