Retningslinjer for
PubliseringslisterVi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) får ofte spørsmål angående publiseringslister til nettsiden. Når du har oppføringer til listen din, ønsker vi at du setter publiseringene opp kronologisk (etter dato), og skriver på tittel, sjanger og legge ved lenken. Hvis det gjelder publisering i ukeblad eller andre tidsskrifter, er det fint om du har sidetall og bladnummer også, sånn at ting blir så nøyaktig som mulig.

Vi vil ha publiseringslister tilsendt som Word-vedlegg i mail, eller eventuelt skrevet rett inn i mailen. Tabeller i f.eks. excel godtas ikke da det blir alt for mye arbeid og man må kopiere og lime inn en og en celle...:-)

Ofte sender medlemmene inn en liste med mellom alt fra 5 til 100 lenker, og nettansvarlig har måttet gå inn på hver enkelt lenke for å finne tittel, dato og andre opplysninger, samt sortere de etter dato selv. Sånt tar veldig tid, og blir ikke lenger prioritert, rett og slett fordi det er så utrolig mye annet å ta tak i. Det hjelper altså ikke å sende inn en ”bunke” med usorterte titler og lenker. Det tar lang tid for en som ikke kjenner tekstene dine, å finne hver enkelt tekst, sortere de etter dato, finne link, genre osv.

Men for all del; send oss gjerne opplysninger om tilskudd til publiseringslisten din, det er kjempeflott! Vi anbefaler å ta en titt på hvordan publiseringslistene hos ULFF ser ut, du finner dem på de fleste medlemmenes nettområder ( se medlemslisten ).

Som nevnt et annet sted på siden, er man selv ansvarlig for den informasjonen man har på nettområdet sitt.

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)