Er profilen din oppdatert?




Har du lest gjennom din egen presentasjon hosUnge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) i det siste? Stemmer skribentprofilen fremdeles, eller trenger den justeringer? Dersom du har tilføyelser til publiseringslisten som du gjerne vil ha på nett, oppfordres du også til å sende det inn. Dersom du ikke finner presentasjonen din på listen under, skyldes dette at den er enda eldre enn disse. Innsendingsdatoen står under hver enkelt presentasjon.

Du finner som vanlig alle presentasjonene på medlemslisten. Vi oppdaterer gjerne! Presentasjonen regnes som selve hjertet i nettområdet ditt her i ULFF, og da er det jo greit at den fremdeles stemmer? Kopier gjerne den eksisterende versjonen inn i Word eller eventuelt rett inn i en mail, rett den opp der og send den inn igjen.

Hvis du enda ikke har mottatt det gule nøkkelbåndet fra oss i Unge Lovende Forfatteres Forening, får du dette etter presentasjonsoppdatering. Vi har en liste over utdelingen, men tips oss gjerne hvis du av en eller annen grunn ikke skulle ha fått det. Grip sjansen nå, mens vi ennå har nøkkelbånd på lager! Når det gjelder oppdateringer er det også en fordel at vi har din eksisterende adresse, ellers blir det dårlig med nøkkelbånd, vervepremier og annet. Vi får av og til brev og pakker i retur, dessverre.

Prøv å se presentasjonen din med en annens øyne; Starten er viktig. Er presentasjonen god nok til at en annen får lyst til å lese den?

De siste oppdaterte presentasjoner er nå:

Gro Jeanette Nilsen 03. desember 2016  
Thekla Lie 11. mai 2016  
Line Svendsen 30. januar 2016  
     
     
     
      
Ikke på listen, eller utdatert informasjon? Send inn en oppdatering idag!
     
Til medlemslisten for å sjekke presentasjonen din

Share
 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)