Oslo-siden til ULFF.Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har sin base og opprinnelse i Oslo, samt at flere av medlemmene bor her. Vi lagde derfor egen Oslo-side; "Oslo-gruppa"for noen år siden.

Vi i ULFF har et stort ønske om medlemmer som bor i eller i nærheten av Oslo, men som du sikkert vet har vi medlemmer over hele landet. Nye bekjentskaper er noe vi setter høyt! Vi konsentrerer våre treff rundt Oslo, og det blir gjerne noen restaurantbesøk (jubileum, juleavslutninger osv.) i Oslo sentrum.

Målet er å ha medlemstreff en gang i måneden, pluss styremøter annenhver måned som hovedregel. Men sjekk siden Hva skjer? av og til, så får du med deg informasjon om hva som skjer. En del invitasjoner blir også sendt ut på mail til medlemmene, samt i våre åpne og lukkede medlemsnettverk på Facebook og andre sosiale medier. Følg oss gjerne på ULFF-blogger, Facebook og Twitter! Vi følger skolens ferier, men har innimellom hatt noen sommertreff også.

Nå tenker vi på å bytte ut noen av Oslo-bildene på denne siden, og legge til flere. Du er hjertelig velkommen til å delta!

Til slutt; en invitasjon til deg som er Osloborger men enda ikke et medlem av ULFF.
Noen av bildene er innsendt eksternt fra Grete K, andre er tatt av Gro Jeanette Nilsen.

Har du bilder fra Oslo? Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), skribentforening, skrivegruppe, Oslo, foto, skriving, noveller, dikt, bokmanus, artikler, essay

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)