Oslo-siden til ULFF.Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har sin base og opprinnelse i Oslo, samt at flere av medlemmene bor her. Vi lagde derfor en egen Oslo-side for noen år siden.

Vi i ULFF ønsker oss også medlemmer som bor i eller i nærheten av Oslo, men som du sikkert vet har vi medlemmer over hele landet. Nye bekjentskaper er noe vi setter høyt! Vi konsentrerer våre treff rundt Oslo, og det blir gjerne noen restaurantbesøk (jubileum, juleavslutninger osv.) i Oslo sentrum.
Følg oss gjerne på sosiale medier! Vi følger skolens ferier, men har innimellom hatt noen sommertreff også.

Møtene i ULFF er ofte både sosiale og interessante; litterære diskusjoner og nye bekjentskaper er noe vi setter høyt! Vi arrangerer konkurranser og skriveøvelser av og til, i tillegg til andre aktiviteter. Vi har også "temabaserte" kvelder innimellom, hvor det tas opp temaer som f.eks. noveller, limerick-aften, barnelitteratur eller forfattertreff med en ekstern forfatter, for å nevne noe.

Vi har flere ganger blitt invitert til eksterne arrangementer, for eksempel bokkafeer, bydelsdagene i Oslo og møte med forfattere. Det jobbes også med organisering av verving og nettsidestoff, vi har fine premier til medlemmer som greier å verve et medlem!

Uansett medlem eller ikke, må du gjerne komme med forslag til Oslo-restauranter du vil anbefale oss til våre jubileer og andre ute-dager! ULFF ble opprinnelig startet som en Oslo-forening, derfor ønsker vi oss et større nettverk og sosialt felleskap her. Dette i tillegg til kontakten vi har med alle våre medlemmer andre steder i landet.

Har du egne skriveprosjekter og ønsker noen å diskutere egenprodusert litteratur med, så kom igjen; det er HER du har sjansen! Surf gjerne litt rundt på nettsiden for å bli bedre kjent med oss!

Les Gro Jeanettes dikt om ULFF (fra 2004)   


Noen av bildene er innsendt eksternt fra Grete K, andre er tatt av Gro Jeanette Nilsen.

Interessert i kontakt med oss?
Lurer du på noe angående medlemskapet?
Hvorfor vente til i morgen?

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)