Om oss - styret i ULFF

     
     

Liker du å skrive, og ønsker kontakt med andre skribenter? Skriver du dikt eller noveller, er litteraturinteressert eller på annen måte opptatt av kultur? Da håper vi du finner noe du leter etter på Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) sine nettsider! Er du medlem og skriver du egen blogg? Vi lenker gjerne til den på ditt nettområde hos oss, tips oss gjerne om den!

I snart 15 år har Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) vært en levende skribentforening med vekt på ikke bare internettbasert publisering på nettsiden, men også reelle treff i Oslo og sosiale medier.
Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ble etablert i oktober 2001. Vi møtes med jevne og ujevne mellomrom, ofte som et felles sosialt treff, pluss egne styremøter. Vi er alle ivrige skribenter, og har gjerne opptil flere prosjekter i gang samtidig.

Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) er skriveglade sjeler som arbeider med skjønnlitterære tekster, flere av oss skriver også artikler eller bokmanus. Å skrive er ofte litt ensomt, men nå kan du få felleskap med andre skribenter og forfatterspirer! Medlemmene i ULFF kommer fra flere steder i landet, selv om hovedbasen er i Oslo. Foreningen har profilert seg innen flere typer media som aviser og radio, og vi har også hatt besøk av kjente personligheter fra relevante yrker som for eksempel skuespiller, forfatter og artist. Vi har opptrådt på litterære scener og arrangementer i Oslo, utgitt bok samt etablert oss med egen hylle på Bøler bibliotek! Du er selvsagt hjertelig velkommen selv om du kun skriver dikt for bloggen eller venninnene, eller har lyst til å publisere de beste stiloppgavene dine!

Styret i ULFF har inntil 2017 bestått av tre personer. Hvem som har sittet i styret som oridinære styremedlemmer i tillegg til leder, har gått litt på omgang i ULFF, ofte med et år eller to om gangen, av og til lenger. De som har sittet i ULFF's styre i tillegg til leder Gro Jeanette Nilsen, har vært å finne på medlemsoversikten og den enkeltes nettområde.


Årene med ULFF vekker mange tanker; Gode minner, utfordrende avgjørelser. Variert innhold, spennende personligheter, ideer, begivenheter... Og bokplaner! ULFF har hatt flere fellesprosjekter. Blant annet utga vi en felles antologi i oktober 2010, og den kom også som e-bok i mars 2011. Vi har også andre prosjekter, gjerne i forbindelse med opptredener. Dette er både inspirerende og morsomt! Presentasjonsdelen er også en viktig bit det er verdt å jobbe med, og vi lenker gjerne til medlemmenes egne hjemmesider og blogger om de har skriverelatert innhold. Det er flott å ha skribentvenner som kan kommentere tekstene og støtte hverandre, bli med, da vel!

Du er hjertelig velkommen til å sende limerick til limericksiden, og
signere vår gjestebok, selv om du ikke er medlem av ULFF.

Usignerte artikler på foreningens nettsted er skrevet av leder / nettredaktør.

Styrattester


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)