Novellekonkurransen
sommeren 2012Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) arrangerte novellekonkurranse for alle våre medlemmer, både ungdom og voksne sommeren 2012. Du måtte være et eksisterende medlem for å kunne delta.

I konkurransen ble det gitt et tema og noen stikkord som deltakerne skulle skrive ut i fra, og en del av oppgaven var å finne en tittel som passet til novellen. Det ble sendt mail for ytterligere opplysninger til eksisterende medlemmer.

Vi fikk inn spennende bidrag, og alle i styret ga sin vurdering og konklusjonene er trukket. Vinneren av konkurransen, ble Loni Pedersen fra Bærum. Hun får en signert bokpremie.

Kommentarer til vinnerteksten.
Styret i ULFF er enstemmige om vinneren. Språket i en meget god novelle ble kommentert av alle i styret. Det blir sagt at «En siste natt i Budapest» var lett, novellen er kompakt og veldig godt skrevet. Den har et godt driv i seg, og har ikke overflødige eller unødvendige ord og informasjon. Innholdsmessig holder novellen leseren fanget og nysgjerrig, helt til siste slutt. Det blir videre sagt « Jeg følte jeg ble sittende igjen og tenke over hva som hadde skjedd etter å ha lest den ferdig.» Den er innholdsmessig en veldig god novelle. En annen sa:" «Hva hendte, hvorfor vil hun ikke reise hjem? Dette er en historie som kan bygges videre på om skribenten ønsker det,», men dette er slett ikke nødvendig, da den er veldig god i seg selv. Det er en fin og interessant novelle, og en klar nummer en. Gratulerer!


Vinnernovellen: Det siste døgnet i Budapest

Kort intervju med vinneren

Les gjerne mer på
ULFF-blogger

 


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)