Novellekonkurranse
i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), 2003.

Konkurransen
Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) arrangerte like før jul 2003 en novellekonkurranse for kreative sjeler som ikke var medlemmer hos oss, men som kanskje skulle ha vært det... Temaet var "Håp", og vi hadde virkelig et håp om å knytte bekjentskap med flere unge lovende forfatterspirer.

Premien var gratis medlemskap og nettplass hos oss et år, samt at man fikk novellen sin trykket i en av våre antologier som handler nettopp om temaet Håp. Det vi hadde som mål var å få aktivisert folk til å skrive og virkelig bruke sitt kreative talent, og så legge presentasjon av vinneren på nett.

Konkurransen var for personer som ikke allerede var medlem hos oss. Tidligere og eksisterende medlemmer hadde ikke anledning til å delta. Et annet kriterie var at du skulle føle deg hjemme i beskrivelsen "Unge Lovende...", hva du enn måtte legge i det.

Fristen for innsending var 1. januar 2004, og vi fikk inn flere kjempefine bidrag! Vi kåret en vinner, en andreplass og en tredjeplass.

Resultatet
Vinneren av novellekonkurransen var ei jente på 14 år fra Årnes. Vi er stolte over å kunne fortelle at novellen til Ingrid Vik-Strandli; "Reisen - tiden før det var for sent" var så god. Hun fikk de samme betingelser som de øvrige ungdomsmedlemmene bare at hun slapp å betale for nettplassen det første året.

En kommentar fra vinneren;

"Hjelp, er helt satt ut jeg nå! Trodde aldri det kom til å gå så bra!
Poenget mitt med å være med var bare å få respons fra noen som hadde erfaring, og så sitter jeg her nå, og har vunnet! Klarer ikke helt tro det, og mamma er enda mer stolt enn det jeg er selv;)
Jeg er igang med å skaffe bilde, og skrive presentasjon av meg selv. Og skal sjekke om jeg har noen andre "Produkter" liggende som jeg kan legge ut på siden.
Så vil jeg bare si TUSEN TAKK, for at dere gir meg denne muligheten;)
Er så stolt og glad!"

Vinneren:
Førsteplass gikk til Ingrid Vik-Strandli med novellen "Reisen - tiden før det var for sent."

På vegne av styret i ULFF; Tusen takk for kjempefin respons til alle som deltok!

Les gjerne styret i ULFF sine kommentarer til novellen


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)