Nora Resell Mauring
Hei! Jeg heter Nora Resell Mauring og er ei jente født og oppvokst i Trondheim. I 1999 ble skriveglade, lille meg født. Opp gjennom årene har jeg skrevet mange tekster i forskjellige sjangere. Favorittsjangeren min har alltid vært og kommer alltid til å være fantasy. Jeg skriver også tekster preget av mystikk, sorg eller dramatikk – og litt spenning er alltid morsomt å flette inn i tekstene!

Om jeg har andre hobbyer? Joda! Musikk er ”min andre store lidenskap”. Hovedinstrumentet mitt er sang, men jeg kan også spille litt ukulele, gitar og piano. Jeg liker også å tegne digitalt og å være sammen med vennene og familien min.

For noen år siden meldte jeg meg inn i et nå nedlagt skrivenettsted, som fort ble en del av livet mitt som skribent. Gode tilbakemeldinger på tekstene mine gjorde at motivasjonen til å skrive holdt seg oppe samtidig som en rask utvikling i skrivingen skjedde takket være disse fantastiske tilbakemeldingene. Motivasjon til å skrive, gleden av å snakke og bli kjent med andre skriveglade sjeler, og muligheten til å lese andres tekster er de største grunnene til at jeg ønsker å være medlem på ULFF.

Jeg leser utrolig mye på fritida. Det er absolutt helt fantastisk å leve seg inn i verdenene som andre forfattere har laget og skrevet historiene sine i! Favorittbøkene mine er Percy Jackson-serien, The Fault in Our Stars og The Lorien Legacies.

Sånn, da vet dere litt om meg! Ha en super dag!

- Hilsen Nora.


(Sist oppdatert 17.02.14.)

Her ser du noen av mine tekster


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)