Niårsfeiring for ULFF!
av Gro Jeanette NilsenEtter en utrolig travel sommer og høst, fylte Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ni år i oktober 2010. Vi hadde ikke bare et jubileum, det skulle også markeres at juleboken vår, Desember endelig kommer ut! Sammenkomsten fant sted på Shalimar Tandoori restaurant i Oslo, hvor vi har vært flere ganger tidligere og fortsatt trives!

Til høyre: Marie Mathisen, Åshild Hvidsten Langaas og Gro Jeanette Nilsen.
(Foto: Shalimar Tandoori Restaurant) 

 

 
Det var en flott høstkveld vi hadde valgt. Vi ble imidlertid bare tre fra ULFF denne gangen, men sånn er det. En av de som i utgangspunktet var påmeldt, lå hjemme med muskelbrist. Ikke så veldig mye å gjøre med det, annet enn å ønske henne god bedring. Den pakistanske middagen var nydelig, og satte en utsøkt spiss på vårt treff.

Til venstre: Gro Jeanette skåler i kaffe!
(Foto: Åshild Hvidsten Langaas)


Noen av de som deltok denne gangen hadde reist langt for anledningen. Åshild kom helt fra Skien, Marie kom fra Sarpsborg. Og så var det undertegnede da, som fremdeles er en trofast Osloborger.

Til høyre: For en fantastisk gjeng! Her har vi representanter fra Skien, Sarpsborg og Oslo, ikke dårlig, det!
(Foto: Shalimar Tandoori Restaurant) 

 

 

 

 

Det ble fort bokdiskusjon, da vi hadde fått tilsendt en hel eske med bøker og annet utstyr fra forlaget Publica Bok, som gir ut boken vår! Vi hadde fått flere av forlagets tidligere utgitte bøker, broskyremateriell, t-skjorter med forlagets navn på og tøffe kaffekrus. Vi fikk også skrivebøker etc, men noe ble sendt i posten til alle medforfatterne på et tidligere tidspunkt.

Til venstre: Bøker og annet utstyr som vi fikk fra forlaget! Her er flere av forlagets tidligere utgitte bøker, broskyremateriell, t-skjorter og kaffekrus.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)

 

 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)