Nettmøte, januar 2007.
av Gro Jeanette NilsenVi hadde et msn-treff i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) 23. januar 2007. Vi hadde ikke et fast tema, men undertegnede hadde på forhånd tenkt ut noen temaer som kunne være aktuelle. Veldig spennende var det at vi hadde fått et nytt ungdomsmedlem, som også deltok svært så ivrig på dette nett-treffet! De som deltok var John Inge, Aina, Kristine, Camilla, Oda, Mehsity og Gro Jeanette.

Tanken var at det var fint å starte på denne måten for å inkludere helt nye medlemmer i gruppen. Vi ble jo faktisk en del, og selv synes jeg treffet var veldig hyggelig. Vårt nyeste medlem virket veldig ivrig, og det er hyggelig å få kontakt på denne måten!

Det har ikke vært vanlig praksis i ULFF å skrive referat fra planlagte felles møter som går over MSN. Det er altså nytt av året at vi skriver referater også fra disse. Men det er selvsagt bare felles på forhånd planlagte medlemsmøter dette gjelder. En av grunnene til endringen, er at vi nå vil innføre MSN mer i selve møtestrukturen.


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)