Inspirasjonsfull dagbokkveld på Litteraturhuset!
15. august 2012
av Gro Jeanette Nilsen
Bare omtalen for kvelden var spennende nok til at undertegnede ryddet plass i kalenderen, takket pent nei til et bursdagsselskap og sendte ut informasjon på foreningens interne Facebookgruppe. Dette måtte jeg ha med meg, og forhåpentligvis flere i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) også!

Det ble en fantastisk inspirerende kveld på Litteraturhuset med temaet «Kjære Dagbok» - et tema som var midt i blinken for enkelte av oss i ULFF! Proppfull sal vitnet om at dette var et tema som fenget godt, med forfattere (Knut Faldbakken, Kristine Tofte og et par til) som leste fra alt fra nedstøvede dagbøker til moderne blogger!

 

Veldig flott måte å gripe an temaet på, om veien fra gamle dagbøker med hengelås, til dagens blogging! Virkelig en inspirasjonskveld av det helt store. Foreningen ULFF hadde akkurat åpnet dørene for høstsesongen, men hvem skulle tro det på en flott augustkveld som dette!

Som seg hør og bør spiste vi middag i Litteraturhusets restaurant før foredraget, og stakk innom en pub i nærheten etter kveldens litterære aktiviteter. På bildet til høyre ser du undertegnede og Stein Erik på trappen. Øystein K er fotograf. Og så får vi ikke håper det blir så lenge til neste gang!

Du kan finne mer om denne dagbokkvelden på Litteraturhuset sine sider.


Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, Østensjø, Oslo, Litteraturhuset, ULFF, dagbok. Kjære dagbok, Knut Faldbakken, Kristine Tofte, 2012, Gro Jeanette Nilsen, Litteraturhuset, ULFF, inspirasjon

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)