Medlemstreff i ULFF
03. mai 2012
av Gro Jeanette Nilsen

En torsdag tidlig i mai 2012 er det igjen klart for skribenttreff i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Jeg ankommer først, og fra vinduet i 2. etasje der bordet er reservert på Jaipur restaurant, har jeg utsikt over plassen. I det virkelige liv har jeg bare truffet noen av de fem andre som skal komme tidligere. De andre har jeg kun mailet og chattet med, og sett bilder av på Facebook og bilder de har sendt meg til sine nettområder hos ULFF.

Hun som kommer gående fra venstre, ser ikke hun ut som hun skal treffe noen, leter etter restauranten kanskje? Men nei, hun treffer til slutt de hun venter på. Han som kommer lenger borti gata, han ser da på klokken og virker målrettet, kan han være fra oss? Tydeligvis ikke, feil igjen.

Mobilen min ringer. Jeg svarer mens jeg ser ut vinduet. En person står der ute med telefon og ser seg rundt. Hun ser ut som en av de jeg har kontakt med på nettet. Jeg vinker. Hun ser meg.

 
Skribenttreff på Jaipur restaurant, 03. mai.
(F.v: Mona, Simen, Gro Jeanette, Åshild, Loni og Stein Erik.)
Dette er en spennende gjettelek, og faktisk ganske inspirerende. Jeg skvetter av at Åshild, som er den eneste av dem som jeg synes jeg kjenner ganske godt nå, snakker til meg i det hun ankommer.

Etter en liten stund kommer de andre også, en etter en.
Jeg tror ingen av oss hadde spist på denne restauranten tidligere. Alltid spennende med noe nytt, og dette svarer helt til forventningene. Veldig god indisk mat, og hyggelig skribentfellesskap!

Flott oppmøte - jeg må virkelig skryte litt av at flere av deltakerne er helt nye i ULFF og kjenner ikke hverandre, men har ikke latt seg stoppe av det! Det er visst heller ingen sak at flere kommer utenbys fra. Veldig flott!

Praten går lett rundt bordet, om alt fra skriving og romanfigurer som lever sitt eget liv, diktsamlinger og antologier, til skoler, utdanning og arbeid.@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)