Lunsj og kaffekos på Manglerud!
av Gro Jeanette NilsenSommerferien 2007 kom det inn et forslag om det å ha et litt "uformelt" treff for Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) i Oslo på cafe', for eksempel et lunsjmøte. Etter som sommeren er høysesong for ferie og mange ofte er bortreist, ble treffet utsatt til helt på tampen av ferien, da var det på tide å imøtegå ønskene. Dagen var 15. august midt på dagen, på Manglerud Senter. Cafeen het ”Kaffekos”.

Tanken bak det med å arrangere treffet på et kjøpesenter, var at man da ville ha større valgmuligheter og kunne få gjort andre ting samtidig, om man skulle ønske det. Bakdelen ved en slik løsning med å ha et treff midt på dagen, kan selvsagt være at noen jobber. Likevel var dette en frisk vri på våre treff, og slike utspill fra medlemmene settes pris på og bør prøves ut om mulig! Det kom tilbakemeldinger om at dette var en god ide', og vi hørte også fra folk som ikke hadde anledning, men som håpet vi kunne gjøre det på den måten en annen gang også.

Det ble ikke tekstopplesning og litterære aktiviteter når vi var samlet på denne måten, dette var jo et litt mer uformellt treff. Men hadde man villet, hadde det selvsagt ikke vært forbudt å ta med et dikt eller tre!

Vi ble ikke så mange som vi først hadde håpet, men det var hyggelig å treffes, etter som det var en lang sommer siden sist!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)