Lage publiseringsliste?Etterhvert som du begynner å sende dine dikt, skolestiler, noveller eller historier inn til nettsteder eller ukeblad og andre medier, så er du kanskje så heldig at du får noe av det på trykk. Det er en ubeskrivelig følelse å se sitt første skrivearbeid trykket et sted! Ta vare på den følelsen, men husk også å ta vare på både bladet, avisen eller linken til nettstedet hvor det ble trykket!

Du kan selvsagt fysisk ta vare på det aktuelle ukebladet, men vi anbefaler også at du lager deg din egen "publiseringsliste" der du samler alt av stort og smått som du får på trykk. Husk å få med nøyaktige linker hvis det er et nettsted, eller utgivelsesnummer av bladet med sidetall. En slik liste kan vi lage til deg på ditt nettsted her hos Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) , men du må selv huske å sende inn oppdateringene til den.

Det er kjempemorsomt når man etter hvert over tid ser at listen vokser! Vi har selvsagt ikke noe press om dette med publisering, du tar det akkurat i det tempoet du ønsker. Det er ikke alle våre medlemmer som har fått noe på trykk ennå - dette tar du når og hvis du føler for det!

Lese mer om publiseringslister

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)