ULFF fikk besøk av
Kristin Frogner!

Skrevet av Gro Jeanette Nilsen
Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har vært så heldige å få besøk av Kristin Frogner, en kreativ sjel som befinner seg i startfasen som artist! Kristin er aktuell med singelen "Stars above my head", og det var kjempespennende at hun ville besøke oss i ULFF!

Dagen (dvs. kvelden) var onsdag 1. juni 2005. På forhånd hadde vi hørt på låten hennes som man kunne avgi stemme på via nettet, vi lot selvsagt ikke den sjansen gå fra oss!

De fleste av låtene på platen til Kristin er selvskrevet. I tillegg skriver hun dikt, og hadde med seg flere av sine egenproduserte dikt som hun leste for oss. Vår gjest sa før møtet at hun gjerne ville høre noen av våre dikt også, så vi oppfordret derfor til å ta med et lite utvalg av selvskrevne poetiske verk!

Det var utrolig hyggelig at vår artist-gjest ga så positiv tilbakemelding på diktene våre, det varmet godt med en slik respons! Det var flere av våre dikt hun uttrykte begeistring for. Vi opplevde henne som en utrolig hyggelig jente, som det var enkelt å snakke med.

Mange av oss har inntil nå nylig kjent Kristin best fra hennes skuespillerbakgrunn som "Charlotte" i TV2's Hotel Cæsar, men vi er sikre på at hennes artistkarriere sørger for at det vil være artistrollen hun vil identifiseres med i fremtiden.

De som deltok på vårt spennende møte, var Hilde, Ingrid Elisabeth, Kristin og Gro Jeanette. Flere av våre medlemmer meldte dessverre avbud pga. sykdom og skoleinnspurt, slik at vi var ikke så mange denne poetiske og inspirasjonsrike kvelden.


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)