Skrivekonkurranser i ULFF
Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) arrangerer skrivekonkurranser innimellom, og den best kjente er vår årlige skrivekonkurranse i romjulen med innlevering på nyåret. Her ser du resultater av tidligere arrangerte konkurranser i ULFF;

- Skrivekonkurransen julen 2015 hadde for få deltakere, og de påmeldte kvalifiserte dessverre ikke denne gangen. Delta gjerne ved neste anledning!

- Skrivekonkurranse, kåret januar 2015. Vinneren ble Synne med teksten Min hektiske julefred med hale Les mer...

- Skrivekonkurranse, kåret januar 2014. Vinneren ble Britt med telst
på lydfil.

- Diktkonkurranse, kåret januar 2013. Vinneren ble Loni med diktet Nyttårsflause.

- Novellekonkurranse for eksisterende medlemmer i ULFF, kåret august 2012. Vinneren ble Loni med novellen Det siste døgnet i Budapest.


- Bloggkonkurranse for eksisterende og nye medlemmer, kåret februar 2012. Vinneren ble Johanne.

- Diktkonkurranse for eksisterende medlemmer, kåret januar 2010. Vinnerdiktet "I horisonten", skrevet av Silje, ble også utgitt i juleantologien "Desember".

- Skrivekonkurransen "Bokanmeldelse om bøker for skribenter" ble utlyst allerede høsten 2008 med innlevering først 2. januar 2009. Vinneren var Kristin fra Sarpsborg.

- Novellekonkurranse for eksisterende medlemmer, januar 2008. Vinnernovellen; En jul uten glede, skrevet av Silje, ble også senere utgitt i juleantologien "Desember".

- Det ble arrangert en liten konkurranse med frist 1. juni 2007. Alle deltakere fikk premie.

- Diktkonkurranse; Åshild vant konkurransen med diktet "Møtes igjen?", juni 2006.

- Limerick-konkurranse; februar 2006 hadde litt liten deltakelse, derfor ga vi premie for flott deltakelse til sporty innsendere.

- Novellekonkurranse; Agnes vant med sin novelle "Han med de dype, grønne øynene", julen 2005. Premien var et års gratis medlemskap i ULFF for år 2006.

- Eventyrprosjekt felles med nettstedet Fortellinger.net sommeren 2005, der alle eventyrinnsendere mottok bokpremier.

- Diktkonkurransen 2005; Ingrid Elisabeth vant med sitt dikt "Blomsterflor". Konkurransen ble sponset med P4-krus fra radiokanalen.

- Novellekonkurransen 2003; Ingrid V.S. ble kåret til novellevinner like over nyttår 2004. Hennes novelle "Reisen - tiden før det var for sent" ga henne gratis medlemskap for et år, og var ULFF's aller første skrivekonkurranse!


Generelt om ULFF's skrivekonkurranser;

ULFF har helt siden 2003 arrangert skrivekonkurranser, for både eksisterende medlemmer og andre. De fleste av disse er tilknyttet vår årlige tradisjon med skrivekonkurranse i romjulen, med innlevering tidlig på nyåret. Vår aller første skrivekonkurranse julen 2003, som ble kåret på nyåret 2004, ble vunnet av ei jente på fjorten år. Det var veldig stort, og vi fikk inn flere gode noveller!

Du finner alltid gjeldende skrivekonkurranse utlyst på nettsidens forside. I tillegg legges de ut på våre ulike forum. Juleskrivekonkurransen er som regel åpen for alle som fyller kriteriene, men vi arrangerer som sagt innimellom også skrivekonkurranser kun for medlemmer. Det sendes også ut skriveøvelser av og til, men disse er ikke premiert.

Se også informasjon om vervepremier!
 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)