Hvem skriver den beste «Dyrenes jul»?
- Juleskrivekonkurransen
i ULFF 2014!
Oppgaven:
Skrivekonkurranse i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) med julen som bakteppe. Tema og arbeidstittel: "Dyrenes jul". Med arbeidstittel menes at du ikke nødvendigvis behøver å bruke "Dyrenes jul" som tittel på ditt skriveprosjekt, bare som en veiledende tittel å skrive etter mens du arbeider.

Sjanger:
Valgfritt, men innenfor skjønnlitteratur.
Antall sider: ca. 2-3.
Språk: Norsk

Premie:
Et års medlemskap (pluss heder og ære!)Vinnerbidraget vil selvsagt også bli publisert både på nettsiden og i ULFF’s sosiale medier, samt omtalt i sosiale medier og på ULFF-blogger.


Frist:
Innsendingsfrist: Mandag 5. januar 2015. Fristen vil ikke bli forlenget. Besøk Kontaktinformasjon for å sende inn.


Hvem kan delta?
Oppgaven er åpen for medlemmer i ULFF – Unge Lovende Forfatteres forening, men også for personer som er i målgruppen iht. skriveinteresse og alder (se vedtekter), og som ønsker seg et medlemskap i ULFF.

Ifølge våre regler kan ikke styremedlemmer delta og premieres (det er de som skal kåre vinneren), men de er hjertelig velkommen til å levere bidrag likevel, om ikke annet så for å bli publisert på nettsiden og klatre på listen.

Eventuelle tidligere medlemmer godkjennes ikke automatisk som deltakere i konkurransen. Vi får av og til spørsmål om dette. Disse trenger klarsignal fra styret for å kunne delta, iht. våre vedtekter.

Maksgrense:
I fjor fikk vi inn mange bidrag, også flere fra samme person. I år sier vi derfor maks. to bidrag per person. Personer som sender inn flere bidrag beregnet på konkurransen vil derfor ikke komme med, så husk å velge de bidragene du selv tror er best, før du sender inn! Du kan altså velge om du sender inn et eller to bidrag.

Vil du delta?
Hva er ditt mål? Å bli en av de tre beste? Bli kåret til årets konkurransevinner? Å bli publisert? Eller rett å slett å kunne si at du har deltatt?
Les også gjerne blogginnlegg fra ULFF-blogger rundt årets skrivekonkurranse.

Da gleder vi oss til å motta og vurdere nettopp ditt konkurransebidrag!

Hilsen fra Gro Jeanette Nilsen,
på vegne av styret i ULFF.

Lykke til!


Dyrenes jul, skrivekonkurranse, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, konkurranse, jul, dyr, advent, skriveglede, skriveglad, desember, skrivekonkurranse, skrivekonkurranse, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, konkurranse, jul, dyr, advent, skriveglede

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)