Julebord 2005
skrevet av Hilde G.Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) sitt julebord 2005 fant sted Lørdag 10. Desember. Den utvalgte restauranten for kvelden var Bakkekroen på Smestad i Oslo. Vi var fem stykker som hadde bestemt oss for å gå ut og nyte god mat og hverandres selskap. Det var ULFF’s ankerkvinne selv,Gro Jeanette, vår trofaste foreldrekontakt, Rigmor, en skriveglad representant for ungdomsgruppa, Thea Kristine med venninnen Lisa, samt undertegnede, som stod last og brast ved ULFF’s side nok en kveld.

Bordet vårt var bestilt til kl 18:30, men pga tidligere arrangement den dagen og diverse julebord utover kvelden ble alt endel forsinket. Vi ble satt på vent i baren og ble underholdt av feststemte julebordgjester med mottoet ”Skål!” Gleden var stor da det endelig ble vår tur til å sette oss til bords. Vi i ULFF ønsket oss en mer norsk meny denne gangen enn vi har hatt ved andre anledninger, og det fikk vi. De hadde bl.a. retter som juletallerken med ribbe og medisterkaker, for den som ville ha en forsmak på julen, til en mer helårsvariant som pepperstek med grønnsaker der man fikk valget mellom kokte, bakte eller friterte poteter til.

Maten ble servert pent dandert og innbydende av en trivelig servitør som fikk oss til å føle oss helt hjemme. Praten gikk om løst og fast mens vi nøt god mat og drikke. Stemningen var høy i lokalet med mange glade gjester og ett par servitører som løp rundt og gjorde det de kunne for å gjøre kvelden topp. Gro Jeanette husket som alltid å forevige kvelden før tallerknene var tomme og magene for stappfulle. Etter maten takket Thea Kristine og Lisa for seg, mens vi andre ble sittende litt utover.

Alt i alt var vi fornøyde med kvelden og kan vel bare ønske oss at flere medlemmer har mulighet til å stille opp ved en senere anledning.


Samlet igjen, for å feire at julen er like om hjørnet!
(Foto: G. Nilsen)
Man kan ikke leve bare av inspirasjon!
(Foto: T. K. Nilsen)


God mat er også nødvendig i blant! Her er Lisa og Thea Kristine.
(Foto: G. Nilsen)

Representanter fra dagens voksne. Her Rigmor og Hilde.
(Foto: G. Nilsen)
Smil til fotografen!
Rigmor og Gro Jeanette.
(Foto: H. Grønlund)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)