Innmelding i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)
Nytt fra november 2018: Innmelding er ikke lenger mulig!

Ønsker du felleskap med andre skribenter men lurer på hvordan gå frem? Vi i
Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) vil gjerne at du titter på disse informasjonssidene før du bestemmer deg. Våre retningslinjer besvarer forhåpentligvis noen av dine spørsmål?

Selve innmeldingen gjøres ved å sende mail til leder med en presentasjon du vil ha på nettområdet ditt (se info om det å skrive presentasjon!) Send også med et fargebilde til medlemslisten samt informasjon om din litterære gren og bosted. Du vil da få tilsendt et kontonummer eller en giro for innbetaling av medlemskontingenten. Informer også om din alder, for å sikre at du faktisk faller innen for våre alderskriterier. Du må ha fylt 13 år, og vi tar i mot nye medlemmer opp til fylte 40. Vi forsøker også å begrense oss til stort sett å ta i mot medlemmer bosatt i Norge. Dette både på grunn av våre litterære treff, men også for at det skal være enklere i henhold til kommunikasjon og språk.

Vi får ofte forespørsler fra folk om ting som står på nettet fra før, og for at det skal bli enklere å finne frem, har vi samlet det viktigste angående det å bli medlem hos oss. Ha en fin rundreise omkring på nettsiden!

Generelt om innmelding i ULFF;
Informasjon spesielt for ungdom:

Skriv din presentasjon!
Til deg som lurer...
Ny i gruppen
Vedtekter
Velkomstpremie!

Ungdoms-ULFF

Sosiale medier, blogg og nettside:
Spesielt for Oslo-skribenter:

Hovednettside
ULFF's sosiale medier
ULFF-blogger


Oslo-gruppa
Osloborger
Skribentbibliotek!


Share  
ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, innmelding i ULFF, Oslo, skribent, skrivenettverk, dikt, noveller, skribentforum, ULFF
Dette er kun noen av våre sider, surf og se!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)