Tusen tårer
Dikt av Gro Jeanette Nilsen


Les mer;

"Tusen tårer" endelig utgitt i litteraturmagasin! Klikk på bildet for å se det større.

- Slik er diktet mitt Tusen tårer brukt av bloggere på internett
.

- Artikkel basert på opplevelsene og tilbakemeldingene rundt diktet "Tusen tårer"

In English: A thousand tears


Verdt å merke seg:
Diktet mitt "Tusen tårer" (skrevet i 2002), har vist seg å være populært, jeg har fått diverse forespørsler fra folk om de kan få lese det opp i begravelser, da det tar opp sorg, savn og død. "Tusen tårer" har imidlertid dessverre flere ganger vært utsatt for ulovlig kopiering. Det er veldig hyggelig at diktet blir likt og at man vil bruke det. Men når jeg finner mitt eget dikt på eksterne internettsider der bloggeren eller nettredaktøren har "glemt" å sette navnet mitt under, blir jeg veldig skuffet. Flere ganger har jeg faktisk fått sperret eksterne brukerprofiler på nettsider etter å ha konfrontert moderator!

Du må gjerne låne, men undertegn med riktig navn.. Vær så snill. Jeg forstår godt at folk i sorg ikke tenker mye på slikt, men det er en selvfølge at tekstforfatter skal krediteres på den måten at forfatternavnet samt korrekt tittel på teksten er med. Vil du bruke tekster som ikke du selv har skrevet, setter du uansett ALLTID forfatterens fulle navn under, aller helst ber om lov også. Jeg forventer at folk respekterer dette. Det kan høres hardt ut i triste tider, men det er viktig å være konsekvent og si fra, i og med at jeg har funnet flere eksempler når det gjelder "Tusen tårer". Det jeg ønsker meg aller mest, er å få diktet trykket i en bok, gjerne en antologi med sorgtekster eller lignende. Men da selvsagt på en seriøs måte der forfatternavn, tittel og selve diktet gjengis på en skikkelig måte, og da med godkjenning fra meg.

Jeg tar gjerne i mot ris og ros på skribentsiden min på Facebook! Husk å ev. oppgi hvilken tekst du refererer til:-) På forhånd tusen takk!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)
Tusen tårer, Gro Jeanette Nilsen, sorg, begravelse, dikt, håp, trøst, tårer, krise, Gro Jeanette Nilsen, Tusen tårer, sorg, begravelse, trøst, håp, krise, minne, minner, død, sorg, tårer, Tusen tårer