Medforfatter i boken
"Turen jeg aldri glemmer"!
Bokinformasjonen er skrevet av Gro Jeanette Nilsen
Jeg var så heldig å få være med på laget i Aleksander Gammes bok Turen jeg aldri glemmer! Jeg er en av femten bidragsytere i boken, og har mitt eget kapittel. Jeg deltar med min virkelighetshistorie med hovedvekt på rideferiene med Hemsedal Hestesenter for noen år siden, om det å trosse egen kronisk sykdom for deltakelse på rideferie, og små detaljer fra oppveksten min. Det å sette de to motsetningsforholdene opp mot hverandre var veldig spennende - både i det virkelige livet og i boken! Den flotte og fargerike boken kom ut i april 2016, på forlaget Cappelen Damm. I tillegg til historiene i boken, var det også presentasjon av hver forfatter, og i forbindelse med presentasjonen av undertegnede, ble også skribentforeningen Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) nevnt.

Jeg er utrolig glad for å bli plukket ut blant mange innsendere da prosjektet ble utlyst for et års tid siden. Dette har imidlertid krevd mye tid, tålmodighet og viljestyrke, det var det ikke bare å sende inn manuset. Alle detaljer og setninger ble sett på med lupe, og det var en veldig spennende reise, bare det! Tusen takk til redaktøren, men også til de personene jeg har nevnt i manuset. Takk for deres godkjenning, tålmodighet og optimisme!

I Turen jeg aldri glemmer skriver og forteller Aleksander Gamme, Johnny Haglund, Ralph Høibakk, Per Roger Lauritzen, Robert Moser, Matilde Jacobsen, Aleksander Myklebust, Lars Nessa, Lars Ringnes, Gro Jeanette Nilsen, Gjermund Thorson Nordskar, Kristin Folsland Olsen, Birgit Ryningen, Vibeke Thiblin, Ole Kristian Rønningen og Håkon Vang Aas.

Sitat fra forlagets omtale om boken "Turen jeg aldri glemmer";

"Er det en tur du husker spesielt godt? En tur da noe uforutsigbart skjedde som du i ettertid har forstått markerte en milepæl i livet ditt? Aleksander Gamme og 15 andre eventyrere deler her slike uforglemmelige øyeblikk med deg og forteller om turen de aldri glemmer. Noen reiste langt for å danse med pingviner i Antarktis, sykle fra landsby til landsby i Himalaya eller jakte i høyfjellet i Kirgisistan. Andre fant sitt uforglemmelige øyeblikk i Norge, da de besteg Stetind eller prøvde fiskelykken i grensetraktene mot Sverige. For ikke å snakke om hun som oppfylte sin drøm om lange turer på hesteryggen til tross for alvorlig sykdom, eller om de to som sa opp jobbene sine og solgte leiligheten for å gå Norge på langs. For de fleste har turen også vært en indre reise. Nå gir Aleksander og de andre eventyrerne stafettpinnen til deg. La deg inspirere til å fortsette jakten på egen hånd, på eventyrene, på opplevelsene, på øyeblikkene - på turen du aldri glemmer."

ISBN: 9788202502782


Omtaler av boka "Turen jeg aldri glemmer";

Cappelen Damm:Turen jeg aldri glemmer
Cappelen Damm: Smakebit fra boken Turen jeg aldri glemmer
Bokklubben: Turen jeg aldri glemmer
Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse; Medforfatter i bok: Turen jeg aldri glemmer

 Jeg tar gjerne i mot ris og ros på skribentsiden min på Facebook! Husk å ev. oppgi hvilken tekst du refererer til:-) På forhånd tusen takk!

Gro Jeanette Nilsen, skribent, forfatter, Oslo, dikt, bok, Nova forlag, 2014, dikt,

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)

 


Turen jeg aldri glemmer, Gro Jeanette Nilsen, Cappelen Damm, Aleksander Gamme,