Diktutgivelse
i Norskboken "Safari
5b"

av Gro Jeanette Nilsen
Jeg var så heldig å få et av mine dikt utgitt i en skolebok for norskfaget i grunnskolen; Safari 5! Gjett om jeg ble overrasket da jeg fikk brev fra Gyldendal Undervisning i posten, med spørsmål om de kunne trykke det i norskboken for 5. klassetrinn!

Det var utrolig hyggelig å bli forespurt om å bli publisert i norskbok, og ekstra gøy er det at norsk var mitt yndlingsfag da jeg gikk på skolen selv!

Jeg har aldri tenkt på akkurat dette diktet som noe spesielt interessant, og skrev det vel litt for moro skyld, selv om det ligger tanker bak som er reelle nok.

Men slik forlaget har brukt det i boken og stilt spørsmål, delt det opp og til og med laget oppgaver rundt det, ser jeg jo klart hvorfor de har valgt ut akkurat dette. Diktet står i Safari 5, Lesebok B, utgitt i 2006. Boken er skrevet av Kåre Kverndokken og Jannike Ohrem Bakke.

ISBN: 978-82-05-33457-1
ISBN: 82-05-33457-9

Her finner du diktet Fløy en liten blåfugl hver julekveld

Les gjerne mer om Safari 5, lesebok B;

Bokklubben

Gyldendal Norsk Forlag

Gro Jeanette Nilsen,Safari 5 , norskbok, norsk, Gyldendal undervisning, dikt, Fløy en liten blåfugl hver julekveld, rullestol, Gro Jeanette Nilsen, Safari 5, Gro Jeanette Nilsen, Safari, lesebok 5, Norske dikt , 2006

Jeg tar gjerne i mot ris og ros på skribentsiden min på Facebook! Husk å ev. oppgi hvilken tekst du refererer til:-) På forhånd tusen takk!

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)