Intervjuet hos Cappelen Damm!
av Gro Jeanette Nilsen
Det eneste jeg skulle var å levere bokmanuset mitt hos forlaget. Jeg visste jo ikke at jeg skulle bli intervjuet i samme slengen...

Endelig er det her! Bladet jeg har ventet på. Lenge. Da jeg besøkte forlaget Cappelen Damm i april 2010 i forbindelse med deres åpne "Redaktørens hjørne", var det for å levere manus og se om jeg fikk snakket med noen som kanskje kunne ha svar på noen av mine spørsmål. Jeg hadde med meg manus på 250 sider, og tenkte at dette er jeg bare nødt til å få med meg.

Det jeg ikke hadde forventet, var at den første jeg traff var en journalist fra det litterære magasinet "Stemmer", som var ute etter nettopp en som meg.

28. mai 2010 dumpet "Magasin for litterære og samfunnsengasjerte tekster" ned i min postkasse.
Bladet er utrolig flott. Eller enda finere. Nå var det jo ikke jeg som hadde skrevet teksten denne gangen. Jeg var intervjuobjekt. Teksten var god, og på to sider. Du ser forsiden på bladet til venstre.

Lang trykningstid, og utgivelse kun to ganger i året, det sier litt om hvor lang tid det har tatt. Slutt på ventetiden, det føles bra.

Jeg synes dette var en veldig flott artikkel, med mye omtale av meg, og det kommer klart frem hvor spennende dette faktisk var!

Les hele artikkelen

Lyst på bladet? Bestill det eksternt her (Husk at du må ev. be om eksakt utgave hvis det er det du vil ha.)

Jeg tar gjerne i mot ris og ros på skribentsiden min på Facebook! Husk å ev. oppgi hvilken tekst du refererer til:-) På forhånd tusen takk!