Representert i boka
"Firbente fortellinger"!
Bokinformasjonen er skrevet av Gro Jeanette Nilsen
Jeg var så heldig å bli representert i P4's store bokprosjekt "Firbente fortellinger", der jeg fikk antatt hele to dikt! Det ene var faktisk det første bidraget i boka etter forordet, noe jeg syntes var veldig flott! Dette er dessuten det av mine dikt som jeg selv liker best!

Det å bli trykket mellom to stive permer i en antologi og valgt ut blant, som de sa; ”De beste dyrehistoriene fra hele Norge” (sitat slutt) er veldig flott, og å bli publisert i bok har alltid vært en stor drøm! Boka kom ut 01. november 2005, men på grunn av en liten feil fikk jeg ikke den hyggelige beskjeden før på nyåret 2006.
ISBN: 82-92605-13-4

De publiserte diktene ser du her;

Du er min

Du og din hund

Firbente Fortellinger, Lise Askvik, Gro Jeanette Nilsen, dyr, dyrehistorier, dikt, P4 , "Du er min", "Du og din hund", antologi, Forlaget Lille Måne, katt

"Dommen" fra redaktøren var at;
"Jeg håper at du i hvert fall er godt fornøyd med at to av dine bidrag er blitt brukt. Vi synes de var så fine at vi - som du ser - valgte å bruke hele to stk. Du er en dyktig poet!" (sitat L. Askvik).

Jeg tar gjerne i mot ris og ros på skribentsiden min på Facebook! Husk å ev. oppgi hvilken tekst du refererer til:-) På forhånd tusen takk!

Gro Jeanette Nilsen, skribent, forfatter, Oslo, dikt, bokmanus, Lille måne, dyredikt, dikt om katter, hunder, Firbente fortellinger, Norske dikt, u
tgvelse, norske dikt

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)