Gro Jeanettes blogg om
Skribentliv og helse

av Gro Jeanette Nilsen

Bloggideen min tok form i mai 2013. Den er av den personlige sorten, og kan kort beskrives med temaene skribentliv og helse, som jeg har valgt som hovedtemaer. Jeg har ikke tidligere villet promotere bloggen så veldig på mitt nettområde her hos ULFF, etter som den er veldig personlig, og jeg veldig gjerne ville komme i gang og se om dette fungerte først.

Hovedfokuset mitt i bloggen ligger på egen personlig skriving, og egen helse. Jeg har også lagt ut noen utvalgte av diktene mine på bloggen, og enkelte eksterne helseartikler og bøker der jeg enten kjenner forfatteren eller som jeg synes er interessante. Det jeg forteller om ULFF på bloggen min må tolkes sett fra min personlige synsvinkel som privatperson. For eksempel hadde vi to arrangementer i Oslo i forbindelse med Oslo bokfestival 2013, og jeg produserte i ettertid to ulike referater; Et bokfestivalreferat til ULFF's nettside, og et mer personlig referat, beregnet for bloggen. Det er mye likt i den altså, men noen vesentlige forskjeller også.

Du er hjertelig velkommen til å lese, følge og kommentere bloggen!

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)

 

 

 

Gro Jeanette Nilsen, dikt, blogg, personlig blogg, skribentliv, helse, bloggforfatter, ULFF, Gro Jeanette Nilsen, dikt, blogg, helse, skriving, helseblogg , skriver om blødersykdom, blogger om blødersykdom, blogger om skriving, blogger om helse, blogger om kronisk sykdom, skriver bok om egen sykdom, skriver bok om blødersykdom