Har du Oslo-bilder?Glad i å fotografere? En av undersidene til Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), Oslo-gruppa har lenge trengt en liten fornyelse i form av nyere Oslo-bilder. Tenk deg det som fins i hovedstaden av f.eks. turistattraksjoner, severdigheter og kunst. Det hadde vært flott med et bilde eller to (gjerne flere) inne på Oslo-gruppa sine sider. Har du noe brukbart å sende oss? Det du tar bilde av må finnes i byen fremdeles slik at det hele ser oppdatert ut, men bildet behøver ikke nødvendigvis være fra i år. Mennesker bør ikke være alt for tydelige på bildene, da man helst ikke bør legge ut bilder av andre på nett uten at de vet det og godkjenner.

Forslag til stikkord som kan være motiv for bildene: Oslo, kunst, kreativitet, sosialisering. Hva med for eksempel å fotografere en person (ikke alt for tydelig) som sitter på en benk i parken eller på en cafe' i Oslo med penn og papir, det kunne virket inspirerende på lesere av Oslo-gruppas sider! Bare et lite tips:-) Planlagte/arrangerte bilder er selvsagt lov! Fint om du lager et forslag til bildetekst (kun en linje) også, hvor det kommer frem hvor bildet er tatt. Ta deg en tur ut med kameraet en godværsdag - håper du tar utfordringen, som en liten inspirasjonsøvelse ved siden av skrivingen! Fotoet til høyre er tatt ved Østensjøvannet i Oslo. De andre bildene av litt eldre årgang som vi har fra før, ser du her. Planen er at nyere bilder gjøres litt større (som f.eks. på dette bildet), enn de vi hadde tidligere.

Enkelte av medlemmene sender med egne bilder som illustrasjoner til sine egne tekster inne på nettområdet deres. Dette er også en god ide, som jeg vil anbefale videre! Du kan i så fall sende inn bilder for å illustrere allerede eksisterende tekser du har skrevet, eller som illustrasjon til dine helt nye tekster. Jeg må bare legge til at dette med Oslo-bilder er en tanke i forbindelse med Oslo-delen av foreningen, men på ditt eget nettområde kan du selvsagt ha andre bilder om du vil det!

Bilder til ULFF tas som vanlig gjerne i mot på mail Vi velger ut de beste og mest relevante bildene hvis vi skulle få inn mange. (Tenk Oslo og skriving, kreativitet). Og du får selvsagt navnet ditt på trykk under bildet.

Lykke til!

Bildet: Blikkfang ved Østensjøvannet i Oslo.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)


Har du Oslo-bilder? Har du bilder fra Oslo? Skribent fra Oslo? Fotointeressert? Fotoutfordring? Publisere bilder på nett? ULFF, Oslofotograf? Osloskribent?

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)