ULFF's forum
- Facebook, Twitter, blogg og andre sosiale medier!

 

 

Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har egne grupper på Facebook og flere andre sosiale medier! Vi har både en lukket gruppe, og såkalte åpne grupper for vårt skribentnettverk. Presentasjonene i ULFF og vesentlige sider utstyres også med "Deleknapp", men dette er frivillig på den enkeltes profil. Noen av logobildene under er klikkbare, da er det bare å klikke seg inn. Andre er ikke klikkbare, fordi de er litt mer medlemskap-avhengige. Ta kontakt om du som er medlem i ULFF vil inviteres inn!Følg Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) på Facebook! Denne siden kan hvem som helst bli tilhenger av, og man trenger ikke godkjenning. Du er velkommen til å "like" ULFF om du vil, vi er alltid glad for tilhengere! Bare vær klar over at du må melde deg inn via nettsidens anvisninger om du vil bli et medlem i selve foreningen på ordentlig! Som medlem får du ditt eget personlige nettområde og blir en del av foreningen.
     
I den lukkede Facebook-gruppen til ULFF er det nå kun medlemmer som aksepteres, med et og annet unntak. Uinnmeldte blir avvist. Vil du følge oss, anbefales den andre siden vår på Facebook, som er nevnt ovenfor.
     
Egen gruppe for foreningens stolthet; Juleantologien "Desember" som ble utgitt i oktober 2010. Det er lagt ut en del informasjon og bilder relatert til bokutgivelsen og arbeidet med boken. Her ligger også lenker til media som har skrevet om oss og informasjon om at boken kom som e-bok året etter.
     
Yahoo-forum opprettet helt tilbake i 2004.
     
Forumet til ULFF på Twitter ble stengt sommeren 2018.
   
Vi forsøkte oss også på en gruppe for ULFF på LinkedIn, men da denne ikke ble så mye brukt, er den nå stengt.
     

I de åpne sosiale mediene til ULFF kan hvem som helst melde seg inn. Har du et bilde som er tatt på en av våre sammenkomster, så legg det gjerne ut til den interne gruppen, eller send det til administrator! Deltakelse i Facebook-grupper og andre sosiale medier er en effektiv måte å få med seg siste nytt, da disse oppdateres i takt med foreningens nyheter. Siste nytt legges som nyhetssak i gruppen, men du bør likevel sjekke nettsiden, da den er mer omfattende og helhetlig enn våre sosiale medier.

Vi har lagt ut "Deleknapp" på noen av de mest brukte sidene, og på medlemmenes presentasjoner, dersom de ønsker dette. Slik kan man lettere sende siden til sine venner via Facebook eller andre sosiale medier. Man får ikke «Deleknapp» automatisk, men dette kan du be om. Send inn en profiloppdatering og motta en, du også! Du kan se eksempler på dette på flere av presentasjonene. Du ser også deleknapp nederst på denne siden.

Det kan legges et ikon med litt fra din Facebook-profil, på din presentasjon hos ULFF. Det er da en forutsetning at din presentasjon for øvrig hos oss er oppdatert, så et tips er å oppdatere samtidig!

Når det gjelder lenker og andre ting som skal legges på hovednettsiden til ULFF, må dette sendes på vanlig mail som før. Det er altså ikke anledning til å sende dette via Facebook's mailsystem, som anses som en litt mer "privat" sone. Det er litt mer oversiktlig og ryddig at ting kommer på mail når det gjelder stoff til nettsiden. Spesielt tekster og bilder som skal på nettsiden, styresaker og ting som er av litt seriøs art bes sendes til ULFF's mailadresse. Mail du ønsker svar på fra styret, må også sendes på vanlig ULFF-mail. Dette for å sikre at ting det forventes svar på ikke blir oversett.

Fra MSN til Skype og blogg.
Dagens sosiale medier gjør det lettvint å kommunisere med flere i foreningen på en gang. Vi slipper å sende mail hele tiden, men kan kommunisere på samme program, til tross for store geografiske avstander, ja vi kan faktisk også ha medlemsmøter på denne måten!

De nye sosiale mediene lettet i sin tid kontakten mellom medlemmene veldig! Vi setter selvsagt pris på tilbakemeldinger og synspunkter fra medlemmene.
Håpet er at våre sosiale medier i ULFF nå vil fremstå litt mer samlet og oversiktlig med alt sammen på et sted. Bruk bloggen, Facebook-siden og Twitter, men vær saklig! Bruk nettvett, da oppdateringer som ikke har noe med saken å gjøre, for eksempel reklame eller kommentarer som kan være støtende vil bli slettet uten varsel. Eksemplet under er et forminsket bilde, for å skjule selve samtalen for utenforstående.

Bli med å blogge på ULFF-blogger! Bloggen til ULFF ble opprettet i januar 2014. Medlemmer inviteres til å bli med på bloggingen, men du som ikke er medlem er velkommen til å følge bloggen og kommentere poster. Les mer!

Følg ULFF på Facebook   

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)