Styret på flott forfatterforedrag av
Ragde og Lindell.

Referert av Gro Jeanette Nilsen




Det ble en veldig fin kveld på Litteraturhusets forfatteraften, med foredrag av Unni Lindell og Anne B. Ragde. Hele styret i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) var representert. Veldig flott foredrag, og hyggelig å få kjøpt rødvin i baren!


Undertegnede kjøpte en bok av Anne B. Ragde, hennes nyeste roman "Jeg har et teppe i tusen farger". Har hørt at den skal være god. Jeg fikk den også signert! Jeg hadde også tatt med meg en litt eldre bok hjemmefra, skrevet av Unni Lindell. Hadde hørt rykter om at man kanskje kunne prøve å få en bok signert selv om man ikke handlet. Synes selv det er litt på kanten, men...


I køen med folk som skulle kjøpe og få signert bøker, var det flere som fikk tatt bilde med de to forfatterne. Det fikk jeg også! Dette bildet har jeg imidlertid bare lagt på min personlige blogg.


Imidlertid tok vi tre i styret et selfie-bilde etterpå. Det ble ganske dårlig altså, men det kan kanskje være morsomt å legge det ut her likevel. Hvis noen på bildet skulle komme til å klage, kan det fjernes igjen. Tror vel knapt jeg har sett et dårligere bilde, men vi prøver.


Etter foredraget tok vi et nytt glass vin, og en liten prat om både foredraget og om ULFF med videre planer. Og jeg forsto det sånn at alle syntes at det hadde vært en fin kveld.

Styret i ULFF på forfatterforedrag
Les mer på ULFF-blogger

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)