Inspirerende forfatterforedrag av
Kjersti Wold: Skriv ditt liv!

Referert av Gro Jeanette Nilsen
I dag har jeg endelig vært på et av de arrangementene jeg har ventet på ganske lenge, synes jeg selv.


Foredraget til forfatteren Kjersti Wold ble avholdt på forlaget Cappelen Damm i formiddag. Jeg tenkte at foredraget Skriv ditt liv, som også er navnet på boken hennes, måtte være midt i blinken for meg. Uansett for langt man er kommet i egen skriving, er det aldri for sent å få noen gode råd og litt inspirasjon!

Jeg sendte ut oppfordring til de som er med i skribentforeningen ULFF i tilfelle de hadde mulighet, men det er jo ikke mange som har tid å avse midt på en onsdag klokken 13, det skjønner jeg jo selvfølgelig godt! Jeg fikk noen tilbakemeldinger fra medlemmer som egentlig gjerne ville vært med, men det er som kjent ikke alt man har lyst til som man faktisk kan gjennomføre.


Så, jeg dro alene, men du verden - forlagets bokhandel var helt full av folk, selv på den tiden! Publikum du ser på bildet er kun helt foran i salen, det var kjempefullt! Her var det visst mange som lekte med tanken om å skrive om livet sitt! Man kunne få kjøpt billig lunsjpakke og kaffe i resepsjonen før foredraget startet, og da er det kanskje vesentlig å nevne at forlagets jevnlige formiddagstreff heter nettopp "Lunsjpausen".

Foredragsholderen hadde skrevet en bok som går for å være som et skrivekurs å regne. Jeg kjøpte den samtidig med lunsjpakken - og håpet å få den signert. Gleder meg allerede veldig til å lese den - helt sant! Forfatteren var så inspirerende å høre på, dette var et foredrag jeg likte godt! Jeg fikk boken personlig signert etter foredraget, og forfatteren spurte om jeg var i gang med å skrive, og jeg sa som sant var at jeg er omtrent ferdig, og at manus allerede har besøkt forlag. Selv uten å ha lest boken enda, vil jeg anbefale andre som har bokplaner når det gjelder biografi eller selvbiografi, å lese denne. Etter hva jeg forsto, kan den også brukes i forhold til arbeide med roman.


Men uansett, dette var kjempespennende, og den boken skal jeg lese fra perm til perm! Kanskje et av de mest inspirerende foredragene på det jeg kan huske!


@Unge Lovende Forfatt
eres Forening (ULFF)