Styret på forfatterforedrag av
Benedicte Meyer Kroneberg.

Referert av Gro Jeanette Nilsen
I går var et par av oss i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) på forfatterforedrag. Anledningen var forfatter Benedicte Meyer Kroneberg i samtale med sin redaktør, om hennes siste roman I beste mening. Arrangementet fant sted på forlaget Cappelen Damm.


Arrangementet så hyggelig og interessant ut, og absolutt noe vi i ULFF kunne dra på. Tanken var at dette kunne være relevant for oss, og virke inspirerende og motiverende for egen skriving. Man kan jo drømme seg bort og tenke på hvordan det vil bli med vår egen signering av bøker i fremtiden…

Jeg møtte Mona et kvarter før arrangementet startet. Og det var en hyggelig litterær aktivitet på en fredagskveld, med god velkomstdrink og medfølgende potetgull, og salg av mer drikke i baren. Joda, dette så lovende ut. Det tok kanskje litt lang tid før arrangementet faktisk kom i gang, men det må en kanskje regne med på et slikt arrangement for å bygge opp stemningen?

Foredragssalen var ganske full, og det ble sagt at forfatterens nærmeste familie og venner også var kommet langveisfra. Det var også boksignering og boksalg, som seg hør og bør på en slik kveld.

Så ja, da at arrangementet var ferdig, visste vi fra ULFF at det bare var å komme seg hjem og drømme og arbeide videre mot egen utgivelse og bokarrangement…

Forfatterforedraget er også omtaltULFF-blogger.


@Unge Lovende Forfatt
eres Forening (ULFF)