Fotomoro i førjulstiden?Førjulsmoro for lesehester, fotofrelste og julenisser!

Her kommer en litt uhøytidelig førjulsøvelse. Husker du juleboken til ULFF; «Desember», som ble utgitt for noen år siden? Har du den ennå? Vi vet at kanskje ikke alle dagens medlemmer har boken altså, dette gjelder nok mest de som har den. Her er en utfordring til deg, enten du var medforfatter i boken eller ikke;

Hvor mange av våre medlemmer får tatt et artig, pent, sprøtt eller trist(?) bilde av seg selv (eller noen andre?) sammen med den boken, som vi i ULFF kan legge ut på våre nettsider og på sosiale medier? For å komme litt i stemning må du gjerne slenge på litt julepynt eller annen julelitteratur, jule-cd’er, julekaker eller noe annet julestæsj du finner i farten. Eller du kan lese boken en gang til, for å få mer inspirasjon. Ikke funnet frem julepynten, sier du? Joda, kom igjen, nå! Vi er i midten av november!

Og det er kanskje ikke du som sitter og leser «Desember» på bildet ditt, men hunden eller katten din? Bilder sendes ULFF på mail, eller du kan legge dem rett på sosiale medier. Dette er ingen fotokonkurranse, bare litt førjulsmoro.

Nå kommer med andre ord (forhåpentligvis) de kreative bildene av den boken, kall det gjerne gjenbruk, så får vi pyntet litt til jul samtidig Er du klar?

Innlevering pr. e-post

fotokonkurranse, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, konkurranse, jul, advent, fotomoro, fotohobby, Desember, foto, julepynt, julelitteratur

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)