ULFF's ettårsjubileum!
av
Gro Jeanette NilsenEndelig kom vi i mål med et helt år i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)!! I midten av oktober 2001 gikk vi seriøst inn for denne glimrende ideen om "Unge Lovende Forfatteres Forening". Det har vært mange møter, en del å gjøre, tenke gjennom osv, men endelig er vi blitt så "gamle" at vi kan bli sett på som litt mer "seriøse" kanskje?

Noen nye medlemmer har kommet til, noen har tatt seg en pause, noen vil ikke legges ut på nett, noen…ja, det er litt forskjellig. Men er ikke det fint at vi er forskjellige da? Det er det som gjør tekstene våre så spennende; det hadde jo vært litt kjedelig om alle skrev om det samme, og på samme måte?

Vi har til og med begynt å få i gang en underavdeling, og det er absolutt positivt! I tillegg ser det ut som vi skal begynne å få litt sving på medlemstallet, da vi nettopp har hørt fra andre interesserte! Dette er kjempespennende!


Den "store" ettårsfesten fant sted på Vålerenga 16. oktober 2002. Vi spiste indisk mat og koste oss!
Et nytt medlem kom for første gang denne dagen; hun hadde kontaktet oss som et resultat av vår annonse på nettet. Kjempespennende og utrolig vellykket! Vi hadde alle med oss våre nyeste produksjoner som vi leste opp og diskuterte.

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)